- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Valószínüleg attól, hogy kiszedtem-beraktam a procit, jobb ötletem nincs, semmilyen komponens nem változott amúgy.
Tokozás meg úgy érzem eléggé hülyebiztos, volt már dolgom pár procival, de ez tényleg nem lehet rosszul, vagyis rosszul illeszkedve berakni. Súlya az mondjuk van, de ezen kívül tényleg semmi nehézséget nem okoz egy TR beszerelése.
Volt egy külföldi kolléga, akinél kb ugyanez volt a tünet, azt hiszem 5 különböző memória és 5 különböző lapot kipróbált, és végül a proci cseréje hozta meg a várt hatást. És volt egy hozzászóló, aki kérdezte, hogy nem-e próbálta újra ki-be rakni a procit, de nem próbálta, kapott egy újat és azzal jó lett minden.
Na mindegy, most már csak ki kell találnom hogy fognak menni 3000-ren, és akkor minden f@sza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 1 / 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest