- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
-
Mobilarena
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Darth_Revan #2745 üzenetére
12.44-től ott a megoldás az AB okozta mikroakadásra. Nekem is bevált többek közt. Addig amíg ezt a videót nem láttam, egy csomó játék stutterelt, és baromira zavart. Volt amelyiknél kevésbé jött elő, volt olyan, ahol túlságosan is.
-
Chalez
őstag
-
Chalez
őstag
-
Chalez
őstag
válasz
SzlobiG #2720 üzenetére
Okk, majd figyelek ezekre
Én előbb ugranék ki az ablakon, mint 5x szétszedjem és összerakjam LF III-at, annyira rühellem
Ráadásul olyan gondolataim is vannak, hogy mivel fehér az LF, el kellene valakivel cserélni, akinek feketéje van, mert vmikor olyan ötletem támadt, hogy szép fehér gépet építek. Csak hát teljességgel kizárt, hogy fehér túlárazott videókártyát vegyek, egy jó kis fekete is horror pénz, nem ám egy fehér.Kíváncsi leszek, érzetre mivel különbözik nálad a 7800-tól
-
Chalez
őstag
válasz
SzlobiG #2717 üzenetére
Pont ilyen lapom és hűtőm van, mint neked... Én jövő hétre terveztem a procicserét. Lassan 50 évesen 1-1 gépösszerakás után 2 napig van izomlázam, mert se munkaasztal, se semmi, és cibálom a gépet a kanapéra, a dohányzóasztalra, a franciaágyra, mikor hova
Ráadásul az LF III szerelése egy nightmare, míg belekap a menetbe a csavar, addig 1kg vizet kiizzadok magamból -
Chalez
őstag
válasz
Swiftmendi #2694 üzenetére
Ú, párásan még jobban is megy
-
Chalez
őstag
válasz
hackeeeee #2682 üzenetére
4090 a kari, és egy 32"/240Hz oled a monitor, de tudja az 1080p/480Hz-et is.
És valami elcseszett szemmel rendelkezem, hogy minden röccenést meglátok#2683omfgk Na, akkor csak lesz 4K-n is valami haladás, single gamékat is nyomok, és simán észreveszem a 100 vs 200 FPS között is a különbséget. Pubg-ben is elengedem 235-ig az FPS-t, néha ha nagyon belelovallom magam, akkor átváltok 1080p-re, azt hadd szóljon kétszer annyival...
Nem rossz ám a 7600X-sem, sőt kellemesen meglepődtem az eddigiek alatt is, de már várom, hogy megadjam annak a combos Suprim X-nek is ami jár -
Chalez
őstag
válasz
abridabri #2248 üzenetére
Hú bakker, ezt tanítani kellene.... Nem találkoztam még ezzel a megoldással, de a problémával igen. 4090+7600X 4K-n gyakorlatilag minden 1% de még 0,1% is kisimult, folyik minden játék
Pedig már mennyi mindennel próbálkoztam...
Jól olvastam valahol, hogy a HWinfo monitoring is hasonlót produkálhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest