- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
a keprol nekem olyba tunik powerlimitre van allitva, osszadva a cpu + soc powert kijon 65W korul ; "ctdp" string ha van a biosban, azt nezd meg. deazbiztos hogy 54W cpu power mellett 85 fok, ilyet nemnagyon lattunk; tutti rendesen felfekszik a blokk ?
Ja meg Asrocknal nemelyik bios becsapos, ket helyen lehet ugyanazt allitani egyszer mezeileg meg az AMD CBS alatt, aztan talald ki, hogy melyik lep eletbe.cldo vddp fesz magasnak tunik, ha auto akkor nemszoltam, manualban allitsd be 1.05 -re, tapasztalatomszerint ha annyival nemstabil, akkor feljebb se lesz az.
biosverzio ? legfrissebb van fent ?
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom mikor vetted, de ha neten rendelted, két héten belül indoklás nélkül elállhatsz. Persze a magyar kiskerek nem arról híresek, hogy szeretnek ilyesmit intézni, szóval lehet alaposan verni kell majd a nyáladat, fogyasztóvédelemmel fenyíteni, stb.
Szerintem a foghúzástól nem szarnak annyira, mint a gariztatástól, vásárlástól való elállástól...
Ha nem vagy elég határozott, megpróbálnak majd hülyének nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged