- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
_ocsisajt #35169 üzenetére
Csak a cpu-n találni meg a kérdéses információt.
Nekem ez van:All core 4,5GHz 1,25V mellett, így használom február óta, mert nekem a pbo nem jött be, hogy böngészés közben is 4,3GHz-en ment illetve a feszültséget is az egekbe tolta, ez mellett játékban, pbo-val 4,2 körül járt és közben 70 fok felett volt a cpu, manual oc mellett meg ügye 4,5GHz és 60 fok körül meg is állt. Tesztekben nem kaptam jobb eredményt magasabb feszültség mellett se. Stabilitás, azóta megy szinte folyamat a gép, újra indítva is csak szerelgetés miatt volt.
Ettől függetlenül nálad lehet rosszabb érték vagy akár jobb is, mint ahogy nekem megy. Ez szerencse kérdése. -
GIORGIONE76
őstag
válasz
_ocsisajt #35151 üzenetére
Ha visszaolvasnál kb azt találnád:
1. allcore oc, azaz nálad mondjuk belövöd a 42x szorzót és fix fesz, belövöd 1.32re és 100mVként lefelé teszteled, észleled ahol már bench alatt elereszti vagy ugyebár be sem röffen, és felette használod, energiaprofil belő win alatt (1usmus), ennél precision boost disabled,
2. a másik precision boost overdrive enabled, vcore auto és pici offset (-50..100mV), preffered cores enabled, LLC-t (load line calibration) meg inkább hagyd, vagy kisimított görbe (gyártónként más lehet...) itt persze lehet még finomítani hogy milyen limiteket adsz meg kézzel ppt edc tdc, vagy a deszka gyártó saját értékeit (motherboard) használja de azt később ha majd átlátod...
kb ennyi, de leginkább az elsőt használják sztem, főleg ha lottónyertes vagy kockaügyileg és akár egy 4.4-t is tud kevés fesszel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest