- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skynet258
veterán
válasz
ReFleXx #13458 üzenetére
Hát de ha nincs tőkéje, és mindegyik eladott darabon keres mondjuk 5k-t, akkor elég sokáig tartana összehozni akár egy darab árát is...
Aki itt van évek óta és elért egy rangot, pluszban még tele is van pozitívval, attól én nem félnék. Én is volt, hogy előre utalást kértem mert friss reg volt, kérdés nélkül megbíztak bennem. Persze okosan kell felmérni mindenkit, de ha észnél van az ember nem nyúlja le senki. 10 éve itt vagyok szerintem, 50 forinttal nem vertek még át itt.
-
olle
senior tag
-
apa111
aktív tag
válasz
ReFleXx #2064 üzenetére
Ha ingyen le tudnám szedni nagyon szivessen segitenék egy tesztel,de így sajna nem todom
Az azért hozzá teszem ha bárkinek bármilyen programat vagy játékot tesztelni kell nagyon szivessen,de olyanokat ami nem kerül pézbe mondjuk a játékból elég sok megoldható.Késöbbiekben meg probálok egy gtx 1070-is teszteket ha sikerül kölcsön kérnem ismerösömtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest