-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Oliverda #1644 üzenetére
Nem csak ide! AMD fanatikus! Látszik a hozzászólásaiból!
Más: Láttam videókat, és egyesek a 1700 -ast tartják a befutónak.Az 1700X és a 1800X nem tudnak annyival többet mint amennyivel többe kerülnek. Extra pénz,extra hő és fogyasztás a drágább modellek előnye.Később ez változni fog? Vagy tényleg a 1700 lesz a best buy?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Oliverda #926 üzenetére
En tudom, kerdes ez kiderul-e majd olyan tesztbol ahol a 7700k ellen futtatjak a Ryzent.
Mondjuk remeoem ikyenek kiderulnek majd vegre, hogy TDP keret kiutheto-e, akkor hogy mennek tuningban, esetleg 4 mag letilva hogy mennek tuningban ilyesmi.(#927) Omli85
En is ugy gondolom ha kb ugyanazt hozza a 8/16 Ryzen mint a4/8 kaby/skykake jatekok alatt, az akkor azt jelenti nincs igazan elonyben a tobb mag miatt, igy a lenyegesen olcsobb 4/8 Ryzen kozel hasonlo lehet, es azon az aron (199$) bomba lesz.Az az igazsag engem izgat a Ryzen, de 4770k@4.4-rol nem lihegek hogy valtsak semmire. Talan ev vege korul, addig kisimulnak a kezdeti rancok is, de akkor mar lehet kivarok egy Ryzen v2.0-t
Ha egy magon atlagosan 10%-on belul van az sky/kabylakehez, akkor mar hozta amit en varok/saccolok, akkor tuti Ryzen lesz a kovetkezo gepem. -
Raymond
titán
válasz
Oliverda #662 üzenetére
Arrol volt/van szo hogy az AMD engedelyevel valaki azok kozul akik megkaptak a termeket toluk a tobbiek elott kiteszi az eredmenyeket, nem arrol hogy X oldal vagy tesztelo megszegi az NDA-t.
Az ha valaki elhatarozza hogy megszegi vagy szerez termeket mashonnan es kozol eredmenyeket egy mas dolog.
-
arabus
addikt
válasz
Oliverda #639 üzenetére
Tisztelt kolléga legalább neked lehetne annyi önbecsülésed magaddal szemben hogy ilyesmiket nem irsz ide le.Attol hogy valaki melyik idöpontban regisztrált ide be nem kéne megalázó és kirekesztő megjegyzéseket tenned rá.Lehet hogy azok az emberek is ugyanugy megérdemelnék hogy itt leirják a véleményeiket!Vagy ennyire elkapott már a HYPE?Szépen megkérlek ne tégy itt lekezelő megjegyzéseket.Sokan megtehetnénk itt ezt de nem tesszük!Nem irkálunk olyanokat ha lehet amivel másokat megsérthetünk.Lehethogy nem akart eddig regisztrálni vagy épp nem volt ideje,kedve.De épp most beregisztrált!Hagy irjanak az uj emberek is és ezáltal szerezhessen a közösség uj tapasztalatokat.Az hogy ebböl ki ésmilyen konzekveciát von le az már más kérdés és tartsa meg magában.Béke PH!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Oliverda #639 üzenetére
Na ezt megkaptad te "moderator fele" , vagyis inkabb mondjuk azt hogy te vagy a VIP-moderator...vagy leszel inkabb a moderatorok VIP-je
-
törölt tag
válasz
Oliverda #621 üzenetére
Ha a celhardvereket nem szamoljuk, a tobbsegunk Geforce-okat hasznal az Auto-Deep Learningre, sokkal olcsobb es arra amire nekunk kell eleg.
AMD rancba szedhetne a sajat fejleszto kornyezetet es tamogatasat, eddig meg csak duma volt rola, pedig lenne kereslet a kartyakra boven...
-
BiP
nagyúr
válasz
Oliverda #551 üzenetére
Akkor én is hülye vagyok: én is úgy tudtam, hogy bár 2-án rajtolnak el a procik, az NDA már 28-án lejár.
Átfogalmazom: 28-án lesz a launch. (bár a sajtóesemény már megvolt, így nem tudom, mi lesz pontosan 28-án)
VALÓSZÍNŰLEG (de ezt a portálok tudnák csak megerősíteni), a processzorokra szóló NDA is ekkor jár le.
És a 2-án rajtolnak el alatt azt értem, hogy onnantól lehet megvenni.Vagy ha már 28-ától meg lehet venni, akkor miért 2-ától listázzák a boltok?
-
Balala2007
tag
válasz
Oliverda #482 üzenetére
Ezzel az a bajom, hogy low latency-t igertek, a doksiban meg szamszerusitettek is, a gyakorlatban meg specifikus korulmenyek kellenek, hogy ez teljesuljon.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Oliverda #427 üzenetére
Hardveres - nem tervezési - hibát is lehet még microcode update-tel farigcsálni. A legizgibb kérdés, hogy a high-latency 1 ccx-szel is megvan-e? Meg hogy mi a hatása ennek? Elég ahhoz, hogy jól microstuttereljenek tőle a játékok? Mert az instant dealbreaker.
De szerintem is "by design" ilyen ez.
-
-
tkesy
addikt
Most nézem, hogy a Giga AX370-es lapokon intel hálózati vezérlő van...
Mondjuk az már kevésbé vicces, hogy a 3000-es Ripjaws V nem igazán támogatott (tesztelt), és egyébként is visszaskálázza a 3000-es rammokat 2933-ra a rendszer, valamint a 2800-as rammokat is csak 2666-on tesztelték csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest