- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
Skynet258 #9397 üzenetére
Szerintem a lapodnak egy sajátossága lehet ez, tegyél pár próbát, esetleg BIOS reset is legyen, hátha.....
Furcsa volt nálam is, mert a lapom alapban az 1.10-es BIOS-al érkezett az Alzától. Ráfrissítettem az 1.90-est és furcsa viselkedést tapasztaltam. Utána próbaképp ráment az 1.50, azzal jó volt, semmi anomália. Arra meg ráfrissítettem ismét az 1.90-est és maradt anomáliamentes.... érdekes egy dolog mindenesetre. Itt a topikban olvastam hogy célszerű a BIOS-frissítés előtt lefuttatni a BIOS-ban a "Load default settings"-et, majd elmenteni így, újraindítani, és csak ezt követően frissíteni a BIOS-t pendrájvról.
Hülyeségnek gondoltam, de tényleg így lett jó!!!
-
Tomko78
őstag
válasz
Skynet258 #9390 üzenetére
én alaplapomnál úgy van , ha szorzót állítok akkor az offsetnél van egy 1.135V na ahhoz nekem + kell állítgatni , mert ha - állítok akkor a 1.135 V vesz el nem pedig a gyári értékből , de ha viszont megy a XFR akkor viszont hiába írja a 1.135 V - ot akkor is a 1.45 V von kifele pl - 0.0375 V - ot vagy amennyit el akarok vonni a 1.45 V-ól
-
fanti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest