- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
vargistv #4723 üzenetére
>Ezt a fanboyságot egyéként sose értettem. Én mindig azt veszem meg
>amit az adott pillanatban a legjobbnak ítélek.de akkor el kell fogadnod, hogy más is így tesz.
itt a legtöbbünknek nem kell konzerv válasz, mindenki maga akarja kiértékelni a saját igényei szerint.
Nem vagyunk egyformák - itt mindenki gondolkodik mérlegel.
Én például el tudom fogadni, hogy vannak speciális területek, amikor az Intel akár racionális döntés is lehet.
(pl. speciális AVX512 utasítás , Intel NUC , Thunderbolt3 )Ha élesben akarsz vitázni, akkor - most itt van a nagy AMD-INTEL vita:
https://prohardver.hu/tema/re_a_cpu-piac_harmadat_is_viheti_az_amd/hsz_1-100.html -
Jacek
veterán
válasz
vargistv #4723 üzenetére
Én pl. a pénztárcám fanja vagyok főként, szeretek márkákat de pl a lófac tudja miért valószínűleg valami pozitív kapcsolódás van. Inteles gépet cseréltem most AMD-re megmaradt az Inteles is a cégbe, szívesen vennék AMD GPU-t de hát jelen pillanatban ez nem megy..
De amit írtál "Intelt nem szabad venni már, csak AMD-t. A 7nm-es GPU pedig a 12nm-es nvidiát is alázza majd. Ezzel az AMD egyértelműen lehagyta a vetélytársakat." annak a nagyrésze nettó baromság, nekem is lehet véleményem. No problémo csak hát na
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
vargistv #4716 üzenetére
"A 7nm generációs elönyt jelent az intelhez képest, de még az nvidiához képest is."
osztan az NVhez kepest miert lenne elony, mikor ugyannal a bergyartonal ok is barmikor igenybevehetik a 7nm -es gyartosort ? az NV most azert nem ment 7nm -re, mert egyszeruen nem volt ra szukseguk.
Az Intel meg valoban 5 eve szorakozik a tizessel, de ez egyreszt nemjelent 5 ev elonyt, masreszt erosen meglepne, ha nem jonnenek ki vele legkesobb jovo ev vegen. // Most epp majus - juniust mondanak. -- bar ilyeneket mar hallottunk parszor... -- //
Es mint tudjuk a specifikaciok szerint az Intel tizese pariban van a TSMC hetessel, de lehet meg jobb is. -
palfitom
félisten
válasz
vargistv #4708 üzenetére
Nagyon el vagy tévedve.
Azt hitted, hogy frissen regisztráltan bejössz egy AMD topikba, oda beírod, hogy csak AMD-t szabad venni, s Te leszel a király?
"intelessel egy AMD topikon nem fogok vitatkozni" - Az, hogy milyen cuccaim vannak, egyáltalán nem vakít el, s nem azért vagyok jelen itt is, mert szerintem csak az Intel!
Pártatlan vagyok, s annak is kell lennem, hisz csak úgy tudok másoknak igazán segíteni.
Az elvakultsággal van gond, amit Te ma előadtál. Ez kerülendő... -
Dyingsoul
veterán
válasz
vargistv #4697 üzenetére
Régebben volt arról elég sok hír, hogy az AMD a 2800x-et már be sem veti mert szerintük lefedték a teljes palettát és nincs rá szükség. Szerintetek az i9-9900k-ra kidobják majd válaszul?
Én erre a kérdésre kerestem idáig a választ, de ha már ilyen közel van a 7nm és nyárra tényleg lesz belőle valami így már azért kételkedem benne. Azért érdekelt volna, mert nem akarnék úgy járni, hogy megveszem a 2700x-et és rá egy hónapra meg bedobnak egy 2800x-et... Az i9-et meg az eddigi leakek alapján az ára miatt el fogom vetni de azt a pár napot már csak megvárom mert itt van a küszöbön és eddig csak nem hivatalos cédulákat láttunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged