- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Netfone
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
Nem akarok offolni, ide tartozik de nem tudom hol kérdezhetnék máshol, ha valaki tud írányítani írjon.
Hogy a r... k... a... lehet a RAID-et életre kelteni, ha ami a manuálsba van csinálom ACHI átálít RAID-re és átkapcsolok valamit elöjön a RAID menü de csak a NVME SSD-t látja a vinyokat nem....
Ha nyomom boot közben a CTRL+R-t semmi nem történik... pfff komolyan ez az intelnél 3 másodperc volt...Valaki valami ? MSI x470 Gaming Pro lap
-
Jacek
veterán
A verseny eldölt a Asrock Master SLI és a MSI Gaming Pro között
MSI Win , nem is gyötröm tovább a kis 2600-ot Asrock 4125-ot 1.385 feszel tudott úgy hogy kibírta az IBT VeryH/MAx-ot MSI 4200 lazám igaz magasabb voltal de 1.415 még bele fér nálam a hőfok alacsonyabb mivel nem kell agyonfeszelni mivel van LLC..Most beteszem a 2700x-et
Továbbra is várnam az MSI lap tulajok válaszat hogy a Gen3 X4 M2-es SSD mért nem látszik a felső slotban, az alsó csak Pcie 2.0 meg is fogja a teljesítményt..
-
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #16009 üzenetére
Oksa, bocsika
-
Jacek
veterán
jaj mámó
MSI X470 Gaming Pro Carbon :53903
MSI X470 Gaming Pro Carbon AC :81000
MSI X570 Gaming Pro Carbon :108261Egyenlőre marad az x470
a godlike árát le sem merem írni
-
Jacek
veterán
Megtörtént a csere Asrock x470 Master Sli - MSI x470 Gaming PRO kb fél óra útán azt mondom nem hiszek benne hogy vissza megy a Master, de persze tesztelgetem.
Nem is a 2700x-et raktam bele első körben hanem a 2600-at ami 4125ghz tudott ibtmaxra, ez egy évig volt majdnem a gépemben jobban megítélem mi történik.Összefoglalóba tényleg kellene egy IBTavx link
-
Jacek
veterán
A nagy várakozásban a Zen2-re ma vettem egy 2700x-et egy MSI x470 Gaming Pro-val, annyira olcsó volt hogy el kellett hozni. (kb a proci/lap/250-es M2 SSD 60e huf számlaval mindennel) annyit szerintem megért
Most van egy Asrock x470 Master SLI + 2600@allcore4150-en na most keresztbe fogom tesztelgetni a cuccot, mi maradjon mi menjen, ugye pl nincs LLC a Asrockon.
Van e a topicban MSI x470 Gaming Pro tulaj ? jól jönnének tapasztalatok melyik lapot tartsam meg, egyik sem a csúcskategória azt tudom de lehet hogy az MSI jobb.
-
Jacek
veterán
Milyen elem kell a lapokba(típus) egy MSI x470 Gaming Pro de gondolom egyforma nagyjából, de milyen?
-
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #15736 üzenetére
Pl pont azt a 1.35v-ot nem értem a képen 7nanon
-
Jacek
veterán
válasz
Walter_White #15674 üzenetére
Szerintem 470-ről ha plusz még valami acélosabb biztos hogy 0day nem éri emg váltani 570-re, persze ha van pénz lovéra
-
Jacek
veterán
válasz
ScomComputer #15572 üzenetére
Ezek az árak jönnek
Remek olcsó minden
sima 3600 most átszámítva svéd koronára 2632, most egy 2600 1590 koronába kerül, egy picit drágább lett maradhat?
Alaplapólról ne beszéljünk az egy vicc
Szerintem most is egy b450 valami jobb lap és kész ezek olyan szinten vannak túlárazva...
-
Jacek
veterán
válasz
AAAgold #15366 üzenetére
Mert ki szokta kapcsolni a lap, de vissza lehet kapcsolni. Asrocknal ha win alatti progijaban huzod akkor vissza veszi a frekit a voltot nem
Ha nem hasznalod a progit csak bios all mint a covek az erteken, ott is meg lehet oldani de manualisan be kell allitgatni a pstateket egyszerubb a progi. Mindent be allitasz a biosban csak a frekit a progiban nekem 1500-ra vissza veszi., Vcore meg all tulfeszelve mert nincs pl az en X470-es lapomon LLC es akkora a drop mint az allat
-
Jacek
veterán
válasz
viperabácsi #15267 üzenetére
Eleve AVX-es IBT-vel tesztelj és high inkább veryhighon.
-
Jacek
veterán
Nem ajultam el mint álltalában
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #13738 üzenetére
Reméljük nem
De múlt héten itt akcióztak x370-es Asus Herot 43e forintért na jó hogy nem vettem meg ha igaz
-
Jacek
veterán
-
Jacek
veterán
válasz
csucsbicep #13626 üzenetére
Nem tom milyen lap, de pl. Asrockoknál ujabb biosal simán nem veszi vissza az orajelet tuningnal, csak ha programból tuningolsz.
Ez sem teljesen igazMert ha van időd szuttyogni biosban és manuálisan be állítod a Pstateket akkor mukszik.
Feszt sehogy se fogja vissza venni manuális tuningnal, mindig ha variálsz az energia gazdálkodást allítsd vissze mert elcseszi -
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #13327 üzenetére
Termeszetesen, tudom en is stabilizalni 4.2-on eszeveszett fesszel plusz kazan
Varom mar en is a Zen2 de szerintem nem lesz az olcso.
-
Jacek
veterán
2600x + MSI Tomahawk-ra még egy szavazat
-
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #12355 üzenetére
PciE4.0 miatt biztos nem, csak zavar ez az LLC nélküli tunning
Átrakom az asszonynak irodai gépbe
-
Jacek
veterán
válasz
rumkola #12347 üzenetére
Föleg a fejlesztése milyen jó
Nálam ment Master SLI-ben a freki vissza vétel fix tunningál, feszt nem vette vissza.
Legujabb bios már nem megy csak ha progiból tunningolok autó modban .... szánalom..Várom az X570-et mert állítolag az nem 470 refresh lesz , hanem teljesen új cucc. Ha nem akkor marad ez..
-
Jacek
veterán
válasz
ScomComputer #11996 üzenetére
Lesz+PCI-E 4.0
-
Jacek
veterán
Juj a muterodat
na ez döfi akció
34e huf
-
Jacek
veterán
válasz
SECTORnooB #8767 üzenetére
Kis IPC nővekedéssel már az is csodálatos lenne
De biztos hogy nem azok az árak lesznek amik a leaken vannak...
-
Jacek
veterán
Felraktam az Asrock Master SLI-re az 1.0.0.6-ot, eget rengető változást nem érzékeltem 3600-on röffen a rendszer de lassabb mint 3466-on az időzítések miatt. Mert ha pl generálok hozzá egy Safe-et akkor is elhasal nem postol
De 3466-on bitang
-
Jacek
veterán
Crosshair szerintem nagyon jó lehet memoriában, a SniperX-em 3466-on ment kb szeptemberben , most van egy új bios nem 1.0.0.6 de elindul 3600-on.
Namost Crosshairban van erről a memoriáról teszt májusban!!!!!! 3733-on járatták tesztel stb. -
Jacek
veterán
válasz
micafighter #7812 üzenetére
Jah....
-
Jacek
veterán
válasz
micafighter #7692 üzenetére
Ezért írtam hogy csak azon van meg a két variánsán, SEMMI MÁSON
Tehát az án Master SLI-en sincs ami x470 nekem ne mond hogy az normális hogy csak egy lapon van a többin nincsegyolyan funkcio amit más 30k lapon ad ez egy vicc.. 10 évig volt asrockom ez itt véget ért.... eszembe nem jutott hogy nincs rajta, én hibám nem olvastam utánna ők meg buktak egy állandó vevőt... Hogy megérte biztos nem vagyok egyedül....
-
Jacek
veterán
válasz
micafighter #7664 üzenetére
Fix all core
-
Jacek
veterán
válasz
micafighter #7306 üzenetére
Persze mukodni kellene ha nem gyoker alaplapokat gyartananak, ugyanis az Asrocknal az LLC premium kategoria lett, ehelyett van oriasi vcore drop
Nagyon jo lenne a fix szorzo auto volt ha lenne de nincs.
Szoval ertem en mi mire van de ok is ertik sajnos ki is van jatszva hogy ha Asrock akkor 70e pluszos lap kell az 50e x470 az karcsu.
Ezzel csak annyit ertek el hogy meg veletlenul se lesz Asrock lapom megint... -
Jacek
veterán
válasz
micafighter #7296 üzenetére
Akkor nagyjából értettem amiket olvastam. Na ez nálam úgy néz ki fix szorzó
Van be állítok egy offsetet és pont ugyan annyi lesz mintha simán rátolnám azt a voltot, magyarul semmi
-
Jacek
veterán
Amator kerdes, mi ertelme van ennek az offset voltagenak? Vagyis hogy kellene mukodnie?
-
Jacek
veterán
válasz
dergander #7237 üzenetére
Hát lutri, puding probája az evés
Nekem most jött valami uj agesa de nem 1.0.0.6 hanem az Asrock azt írja 1.0.0.4c
SniperX 3400c16-om van, benne van a QVL-ben hogy tudja is a 3400 megy is minden oké.
Eddig 3600 meg sem mukkant, most jött ez a uj bios xmp benyom freki felrak 3600 simán bootol, megy minden nem fagyott ki de nem teszteltem szét. -
Jacek
veterán
Jött új BIOS a Master SLI-hez, AGESA 1.0.0.4 c mi a turo....
A 3400-es SniperX-em egyből röffent 3600-on meg sem mozdult idáig, de csak gyári időzítéssel c16 úgy meg nem gyorsabb mint 3466-on c14-en . -
Jacek
veterán
válasz
kago akira #6391 üzenetére
Nálam pl 4150-en stabil 1.3875-őn IBT MAX stabil , ez felett már mindegy mit küldök neki 4225-őn stabil win játékok ami úgye nem használja intenzíven. IBT/Prime nem és bizony egy handbreak render alatt ki is fekszik
-
Jacek
veterán
válasz
MaxxDamage #5817 üzenetére
SniperX-is csak van belőle ilyen olcsóbb is, de szerintem 3400 ez is mehet sokkal alacsonyabban.
-
Jacek
veterán
válasz
MaxxDamage #5814 üzenetére
Igen de ez c19, ez olcsó mindenhol. De gondolom alacsonyabb frekin jóval lejjebb lehet húzni az időzítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest