- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
SECTORnooB #10441 üzenetére
Örülök hogy a Topikgazda is elismeri : okosan lőtték be az AMD mérnökei a processzort.
Szerintem is, ezért nem is tuningolok, mert minek? A 2700 a maga 8/16 szálával és az okoska energia gazdálkodásával....alapon, azaz Auto-n maga a tökély.
Vettem is egy tartalék alaplapot, a szekrénybe elteszem, mert engem ez a rendszer tutira kiszoglál tíz évig.
És semmi kedvem majdan a DDR5-ös érában lapot, procit és memóriát cserélni.
PCI-E 4.0.....? Hova, minek? Az sem kell nekem.
És a 3XXX-es Ryzenek sem vonzanak, mert úgy sem tud a 2XXX-hez képest nagyot robbantani az AMD már. De minek is tenné? Az Intelt lebombázta végre megint....még most is nyalogatják a sebeiket Intelék....a fos pasztájukkal, meg a mégfosabb forrasztásukkal....Még a mai napig is kiszolgálna a derék öreg i7-3770 (Non-K OC) enableddel, meg a 32GB DDR3-1866-al ha nem kezdek parázni, hogy "de mi lesz ha eldurran az alaplapom" képzelgésemmel....
Ezért is szereztem be még egy alaplapot most, ugyanolyat amilyen a konfigomban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Politikai mémek
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- SQL kérdések
- További aktív témák...
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest