- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz Gyuri27 #9632 üzenetére
Tizenpár éve annyi őrültséget meglépett az Asrock, csodálkozok hogy nem szerződtek le mondjuk a Samuval, hogy csináljon nekik alaplapi GDDR6 slotba pattintható memóriát, ők meg megcsinálták volna hozzá a deszkát...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
nagyúr
válasz Gyuri27 #9632 üzenetére
Sideport ramot utoljára AM2+-os deszkán láttam (128 MB valamilyen), AMD 785G chipsetben.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
oreg0503
tag
válasz Gyuri27 #9531 üzenetére
Hát ha mégsem akkor már kinéztem ami a gyárit váltaná: Miért nem link? Hülye vagyok hozzá!
https://www.idcooling.com/Product/detail/id/330/name/SE-224-XTS%20MINI%20BLACK[ Szerkesztve ]
Zalman-zm-t7-fekete, GIGABYTE B450M GAMING, AMD Ryzen-5-5700G, G.Skill Aegis16GB DDR4, WD 2TB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280, BE QUIET! System Power 9 400W, Samsung S27E500C Monitor
-
konci79
őstag
válasz Gyuri27 #8345 üzenetére
De a 3400G Picasso, mint a 3200G, ezekre nem vonatkozik a figyelmeztetés, anno megkérdeztem a supportot. Mondjuk nekem az 1.6- is BIOS - van volt CPU manual tuning utoljára, azóta kevesebb beállítási lehetőség van. Viszont a memória tuning jobban megy az új biosokkal.
De ha manual-t választom cpunál , és beírok órajelet és feszt, valamiért egyik biossal se működik, újraindul. -
kisza25
félisten
válasz Gyuri27 #8341 üzenetére
azt hozza amire számírtottam, 3400-at nem kaptam, amire vettem pont elég
a gyerek nyomja vele a fortnite-ot, azt jobban viszi, mint a 3400g
majd mérek egy olyat is csak esetleg este lesz időm átpakolni, már a helyén van az új gép
amúgy annyi a difi, hogy a 1600af+1030 még a 3000Mhz ramokkal lett mérve, a 3400G meg a 3200Mhz RAM-mal, de ha szétszedem lehet csinálok olyat is, na meg megpróbáom megy-e többet is a RAM, de innen már nem hiszem, hogy sokat hozna
ha lett volna 35eFt-ért rx 550 inkább azt vettem volna, de legjobb lenne a 3400g 50eFt-ért, de ketten is felültettek így nem vacakoltam a hardveraprón tovább[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
félisten
válasz Gyuri27 #8315 üzenetére
TV-t csak és kizárólag saját dobozával voltak hajlandóak gariztatni - nyilván csak így lehet külföldre szállítani.
VGA ventije behalt - próbálták hárítani/elkenni a felelősséget, nemgaris hibának beállítani, végül nagy kegyesen egy gyengébb kártyát ajánlottak (R9 380 helyett RX 560-at, majd egy 1050Ti-t sikerült kiharcolni); mindezt minősíthetetlen hangnemben, akkora ótvar, pofátlan csúsztatásokkal, hogy az arcom leszakadt.
SATA, molex kábelt, HDD fiókot, más 10k HUF alatti értékű terméket veszek tőlük, ennél bonyolultabbat/drágábbat soha többet.
... és akkor most várom a 3 napos bant.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nagyúr
válasz Gyuri27 #8289 üzenetére
Már amennyiben a monitor is tudja az adapív sync-et.
Jogos a felvetés, nem írtam oda, hogy a kérdéses tesztre használt monitor ezt nem tudta, szándékosan, ha tudta volna, nem engedélyezem neki.Az általam használt pontos típus ez volt: Sapphire Pulse RX 550 4 GB.
Természetesen gyári beállításokkal, semmi OC és egyebek.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
elder troll
őstag
válasz Gyuri27 #8246 üzenetére
Teljesen leöli a gépet amíg meg nem állítom a videót, másik ablakba kattintva is diavetítés a végeredmény, amíg meg nem állítom 5-10 mp-re a videót, és utána minden szép és jó.
A hardveres gyorsítást nagyon megszoktam, és bár nem próbáltam, de szerintem freesync kijelzővel is törné a képet scrollozáskor.
Úgy szoktam olvasni, hogy középső egérgombbal kattintok egyet, és kicsit megmozdítom az egeret lefele, és szépen "folyik" lefele a weboldal. Ez hardveres gyorsítás nélkül képtöréses és döcögős izé szokott lenni, ami 32 és 49"-on is nagyon látványos.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz Gyuri27 #8022 üzenetére
Mindent is próbáltam, csak driver leszedése után volt jó. Vagyis 20 perces videó 3/4-én volt egy töltőkarika 5 másodpercig, aminek gigabites net mellett nem illene lennie. Ugyanezt csinálta driverrel is, csak ott teljesen megállt (kifehéredett böngésző keret, stb), most meg csak 5 mp-ig "karikázott", és utána ment a videó rendesen.
Ha visszajött a tesztelésre kölcsön adott 2200G-s gép, akkor szerintem valakit megkérek tesztelni, hogy most hardver hibás lehet a 3200G vagy mit a szösz. Játékra tökéletes volt, csak a videókkal volt probléma. Most radeon szoftver nélkül a játékos beállítások nem mennek (pl.: freesync range-en belül fixált fps), de amúgy sem játszom már a gépen konzolok mellett, amire az elszállt vga árak miatt váltottam át.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz Gyuri27 #7330 üzenetére
Nem tudom mi ez a duplázásos trükk, le vagyok maradva e téren.
Műanyag vrm hűtés? Jézus atya úr ísten.Gigabyte b450i aorus pro wifi van nekem. Azon nem műanyag hütő van. Meg 5 fázis. De hogy kamu-e. Az 5 db coil miatt nem gondolnám.
Bár furcsaság ezzel is van. Az athlon 3000G-vel nem megy csak egy dp port meg egy hdmi, a második hdmin nincs kép.
A win erzékeli hogy van rajta valami, a tv is szól, hogy jel érkezik a bemenetére de kép nincs. Nem találtam semmit erről sajna.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
veterán
-
veterán
válasz Gyuri27 #7290 üzenetére
Fázisokkal nem vagyok képben, miért ilyen fontos, hogy 6 legyen? Utoljára ezt a sheetet néztem, eszerint jópár MSI B450 deszka megfelelő húzott 8 magos Matisse alá, vagy stock 3900X/3950X alá (de más gyártóknál is akadnak ilyen B450 modellek). Aki meg 3400G-t vesz első körben, gondolom ennél többet nem nagyon akar.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
félisten
válasz Gyuri27 #7281 üzenetére
Legszívesebben én is ASRock-ra váltanék, ha már... MSI nem szimpatikus, HDMI-n nem tudja a 4K@60Hz-et. Papíron legalábbis.
Széthúzni semmiképpen nem akarom, csak RAM+IGP, de azt stabilan bírja, ne kelljen havonta órákat tölteni az UEFI-ben, kísérletezve.Egyébként meg ablakos házam van/lesz...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Kroni1
veterán
válasz Gyuri27 #7142 üzenetére
Ahh, persze, minden magon 3.8GHz egy alacsony fesszel már tökéletes lenne nekem, annál nem kell több. -100mv most stabilnak tűnik. Viszont azt nem tudom, ezen a lapon (Asrock B450M Pro4-F) az egy magos turbo-t hogy kéne kikapcsolnom. Vagy ha manual-on beállítom 3.8-ra az OC-t akkor magátol az kikapcsolja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest