Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor77

    titán

    Van pár kérdésem.
    Mik a safe feszek a CPU és GPU tekintetében? 3200G.
    A proci most 1.25-ön megy 3.7-en, a GPU meg is 1.25-ön 1600-on (bár ez az 1.25 a HWInfoban VDDCR_CPU alatt van, de a GPU-Z is ennyit ír). A SoC-nak 1.1V-ot adtam, ez jó?
    A biosban az AMD Overclocknál hiába írok 1.2V-ot az IGP-nek, ilyen értéket sehol nem látok, Ryzen Masterben meg a CPU fesz változtatásával nő a GPU fesz HWInfoban (a részletes beállításoknak ugyan tudok 1.2-t beállítani, de mint írtam, ilyen érték sehol nincs kijelezve, semmilyen programban).
    A biosban meg van egy másik érték (GPU-hoz kapcsolódik), ide szintén 1.2V-ot írtam, mert ha nem írok semmit, akkor fenti VDDCR_CPU 1.4V-ot jelez (de ugye hiába írok 1.2-t, mert 1.25 van kijelzeve programban).
    Az létezik, hogy egy Gammaxx 200T hűtővel nem nagyon megy 62 fok fölé a proci? Illetve, az is, hogy a GPU rész nem megy 47-48 fok fölé (Furmarkkal, bár ez is a CPU hőjét írja ki).
    És HWInfoban két hőmérséklet érték is szerepel, GPU Temp és APU GFX, az első 46 fok a második 49? Melyiket kell figyelembe venni?
    Fura ez, mert a CPU venti a CPU hőfokhoz van igazítva (50-nél kapcsol fel), de ugye a GPU-t hiába futtatom Furmarkkal, nem kapcsol feljebb, mert ugyan melegít valamit a CPU-n is, de nem éri el az 50 fokot. Bár ez annyira nem gond (ha helyesek a számok).

    [ Szerkesztve ]

    Csinálni kell. Kész. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák