- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
deline #13172 üzenetére
Én már találkoztam sajna ilyen esettel, igaz, nem R9-es kártya volt, sőt, nem is Radeon, hanem egy GTX460 DCU. Azzal is ugyanez volt, csinálhattam vele akármit (újrapasztázás, hűtő újrarakás, bios csere stb) mindig jóval magasabb hőmérsékleten ment, mint a többi tulajnak. (+10-15fok)
Hiába raktam 100%-ra a venti fordulatot, hiába szedtem ki a gépházból, tökmind1 volt.
És sajnos (mint ez esetben se) a garancia semmit nem ér, mert a kártya működik. Stabil, nem fagy, de működik. Ha gariztatod, csak azt éred el vele, hogy 1 hónapig nincs karid, aztán visszadobják h nincs baja.
Valószínüleg a gyári hűtés nem 100-as, lehet rossz valamelyik hőcső vagy nem tudom.
-
Szinyák
őstag
válasz
deline #13170 üzenetére
Hali. Nekem is Asus van DC2OC de nem tapasztaltam ilyet vele ... 84 °c fölé nem megy a VRM mondjuk az más helyzet , mert az masszív játék alatt fel megy akár 89 °c -re is. A gyári venti profil mind a két módba felejtős rajta. Én Custom fan profil használok az OC miatt. De akkor sem szabadna 94 fokra menni gyári fan profilal . Használtam én is úgy max 74 fok volt.. Ott va.mi más gond van . Lehet a hőcsövek nem fekszenek fel normálisan a gpu-ra .. De ezen nem tudod meg bontani úgy a hűtés , hogy a gari ne vesszen el... Van a back plate-.en a csavarnál matrica ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest