-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lacpac #46710 üzenetére
Na és? 10% fan speed 540 RPM 50 foktól, egy nagyon lassú fokozatos lehűlést tesz lehetővé?
Van egyéni fan görbe. Nem az van hogy 68ról 35 re ugrig a hőmérséklet, 2 mp alatt. Tudom hogy ólommentes forrasztás stb, de azt is tudom hogy ez azért nem ma kezdődött, és a mai napig rengeteg kártya van működésben, ami nem félpasszív, nem kell ezt túl analizálni.
Ebbe a hőségben elsősorban a túlmelegedés, nem elegendő hűtés készítí ki a kártyákat.
Ez pl. a mai mérés, és abszolút elégedett vagyok vele. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Lacpac #46710 üzenetére
Mi az IATF?
Amúgy nagyon igaz és sok hasznos infót leírtál. köszi!
Én nem vagyok szakmabéli, de igazából bárki más is tudna alternatív példákat hozni saját életéből, hogy miért érdemes a kiegyenlített hőmérsékletre vagy a fokozatos hőmérséklet változásra törekedni.
Egy aktuális példa: Jégkockát bedobom a szobahőmérsékletű kólába egyből elpattan egy hajszálrepedéssel. Nem esik szét, csak megreped. Igaz, hogy ez sokkolás, de egy komolyabb GPU lapkán is hirtelen több tízszeres, akár százszoros villamos teljesítmény jelenhet meg egyik pillanatról a másikra, ha pár wattos idle-ból elkezdi terhelni egy 3D alkalmazás. Márpedig ez a jelentős hő nagyon rövid idő alatt megjelenik az egész lapkán+tokozáson is.
Pont az ilyenek miatt, nálam nincs félpasszív hűtés. -
válasz
Lacpac #46409 üzenetére
MSI LP GTX1050-el szenvedtem én is, ott a hűtés burkolata volt iszonyúan rászorítva a bordára... hagytam is a francba.
Legalább valami drága kártya? Backplate-el nyilván nem az alsó kategória...Szerintem a barkácstopikban kérdezd inkább.
-
Csupingo
veterán
válasz
Lacpac #46409 üzenetére
Kép nincs róla? Mondanám, hogy állványos fúróval fúrd le a csavar fejét, de az nem veszélytelen. Esetleg ha pöttyentesz a csavar fejére, vagy egy pici, pl. derékszögű imbusz végére pillanatragasztót, az nem lenne elég erős ahhoz, hogy meginduljon? Bár sokszor én is csodálkozok, hogy mennyire tudnak szorulni ezek a csavarok.
-
-
looser
addikt
válasz
Lacpac #46264 üzenetére
Ez a lassan 15 éves Corsair VX450 hajtja az RX580 kártyát a gépemben, jó deszkával, xeon procival, hdd, ssd, optikai és meg sem rezzen. Nem hiszem, főképp ha más játéknál nincs gond, hogy a táppal lenne a baj. Ez csak egy vélemény :-)
-
kisvagen
kezdő
válasz
Lacpac #46258 üzenetére
Egy értelmes tápot mindenképp beszerzek, de még mindig nem értem mi lehet a baj a kártyámmal, vissza vettem 50% minuszra tpd-t ugyan ugy szarrá laggolt, miközbe Skyrim Anniversary Edition High-on modokkal megtartja a 60 fpst öröm vele játszani :"D Dying Light 1 Maxon is ilyen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged