- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Csupingo
veterán
válasz
looser #40538 üzenetére
Úgy tudom, más alapbeállításokat használ az amd és mást az nvidia. Amd esetében nagyobb a színtelítettség, szaturáció, stb. Nvidia esetén is be lehet ezt állítani a driverben, akkor hasonló lesz. Valamint pl. régebbi tv-kel való kompatibilitás miatt az nvidia-nál hdmi esetén a kimeneti dinamika tartomány is korlátozott alapból, azt teljesre téve is javul a kép.
Mondjuk munkahelyemen most egy amd igp-s gép van, igaz, csak netezek vele, de nekem teljesen egyformának tűnnek pl. a PH színei, meg más oldalaké is. Mondjuk már én is láttam igen színes amd képet, bár az jóval régebben volt. Mostani kártyáknál nem tudom, mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged