- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Coolmat #4776 üzenetére
Ez most pontosan melyik változat is, mert XFX RX 470 4GB Black Edition , az elég szépen meg van oldva, hűtés szempontjából.
[AMD RADEON RX470 RS 4GB WITH HARD SWAP BLACK EDITION]
gyári szám: RX470-P4LDB6AMD RADEON RX470 RS 4GB WITH HARD SWAP BLACK EDITION
gyári szám: RX470-p437BM -
törölt tag
válasz
Coolmat #4470 üzenetére
Ez megint gyors volt... Őszintén szólva nem értem. 1 db-okat rendelnek? Vagy kiteszik poénból? Azt sem értem, hogy pcx-en és iponon is hogy változhat oda-vissza néha 10e Ft-tal is egy kártya ára. Hogy zajlik az árkalkulációjuk? (pl. egy kártya 105e Ft délben, este 120e Ft, reggel megint 105e Ft, és ez mindennemű akció nélkül)
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Coolmat #4358 üzenetére
volt már MSI-m is, Nitro-ból is (na meg még pár gyártóé) , ég és föld a kettő, természetesen az MSI javára.
A Nitro-t se mondanám rossznak hangilag, de az én ingerküszöbömet sajnos átlépte
legtrógerebb amúgy a Giga WF-je (főleg a 2 ventisek) , de pl. az EVGA se szerepel a másik oldalon olyan csodásan, ellenben az ő dobozuk tartalma az, amelyikre csettintettem egyet (prémium csomagolás, matricák, poszterek és na nem mintha használnám őket, de legalább nem csak egy becsomagolt kártya meg egy CD bukkan elő a dobozból)
-
-
-
tobias88888
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest