- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NdrewSunix
őstag
Látom téged nagyon szíven üt, hogy nem neked adnak igazat.
( Ne foglalkozz vele, lehet neked van igazad!)
Amúgy megjegyezném, hogy nálam is megy a 0 rpm, de nálam nem kapcsolgat ki/be pár percenként ahogy a fórumtárs írta. Játék közben megy, azon kívül soha. Azaz napi kétszer kapcsol be max.
Amúgy 15-20 % -on teljesen hangtalan, szóval akinek ki/be kapcsolgat, mert nincs rendesen beállítva, az szerintem is jobban jár ha inkább folyamatosan megy. -
hwswinfo
lelkes újonc
Sziasztok ist89+NdrewSunix!
Nyílván a hardveraprón megbízhatóbb a vétel, látod a véleményeket stb. de én azt írom, hogy a hardverapón is ugyanúgy eladhatja az az illető a vga-kat, aki a jofogásra is feltette!
Kettő ilyenbe is belefutottam kis nyomozás után..ugyanaz a kártya, ugyanazok a paraméterek ár, kerület..
Lényeg, hogy alulfeszelt volt az összes kártya, és még arra se vedték a fáradtságot, ha én ki nem derítem kérdésemmel, hogy mire volt használva., hogy vissza állítsák a gyárira az értékeket! Kb. mindhárom sráctól megkéreztem vissza van e téve a gyári bios, vagy állítva a gyári értékek..? És félmondatos válaszok jöttek még a hardverapróról is, hogy hát nincs bocsi, de ha akarom visszarakják rá/visszaállítják..ja kösz. Ha én eladnék egy kártyát amit tudok mire használtam, olyan állapoban adom át, ami vissza van állíta az eredeti teljesítményére, nem is értem ezt a hozzá állást.
Azaz a tudatlan megveszi a kártyát tőlük, azt majd csodálkozik, hogy nem hozza azt a teljesítményít amit kéne, az 570-es mint egy 560-as úgy fog dolgozni, szép mondhatom. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest