- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
Nekem 8GB-os XFX Black 580 van. Mínusz 150mV feszcsökkentés mellett tudja az 1386MHz-es Core Clock-ot. A referencia 1340, a gyári 1366.
Így kevesebb fesszel 60 fok körül van 100%-on terhelve, 80%-os ventivel, ami kb. porszívó hang, viszont terheletlen nem fűt, szóval akár meg lehet állítani a ventit. Ezért ha kilépek, netezés közben csend van. Játék alatt viszont nincs értelme hagyni melegedni, mert engem alacsonyabb fordulat is zavar, ha nincs rajtam fejhallgató.
Mondjuk én blokkhoz vagyok szokva. Eddig víz volt a VGA-n is. -
Chaser
legenda
best buy topok
hegegabi80
engem is meglepett, kis mokány, jól átgondolt kártya
ha nem tévedek nagyot, vastagabb benne a hűtő mint a normál méretű pulse verzióban, az egy cseles kártya, szép vastag mint ez is -kívülről -, de maga a hűtő sokkal vékonyabb benne, nitro+ melett volt kép róluk, ott kitölti a teret a hűtő, a normál pulse hűtője nagyon alacsony mellette -
Chaser
legenda
oké, később megnézem, képek alapján úgy látom álló tápos ház, nálam most csak kinn van a gép pőrén az asztalon, tápot úgy raktam mint ahogy a kinézett házba is van, szemre kábelezéssel együtt sincs a táp szintje fölött a vga max magassága
viszont úgy rémlik belülre fújja a meleget a vga a ház felé, ilyen kis házba lehet nem a legjobb megoldás -
Csupingo
veterán
Szerintem az egész jól látszik pl. a google képkeresőjét használva, vagy az adott kártya oldalán is le vannak írva a méretek. Gondolom arra célzol, hogy felfelé mennyivel magasabb a hűtés a nyáknál, vagy a rögzítő lemeznél. Valószínűleg egy normál méretű házba bármelyiknek be kéne férnie, a kisebbekbe pedig csak az LP (low profile) kártya passzol, ami talán nincs 570-ből. Gtx 1050 ti-ből és gtx 1650-ből van.
Pl. sapphire itx esetén ha jól látom, jó 1 cm-rel.
-
tjhooker464
őstag
Szia! Korábban boldog tulajdonosa, voltam egy ilyen kártyának, és nem, ne rakd be még egy minőségi 300-as tápegység alá se. Konkrétan i5 2500, ssd, 3-db hdd mellett nagyobb volt a fogyasztása terhelten mimt 300 watt ( konnektoros fogyasztásmérővel mértem). Pontos értékre nem emlékszem, de minőségi 450w mellett úgy voltam, hogy ,,de jó, hogy nem 400-as van mellette". Mellesleg elég soknidőt elvitt számomra, hogy megfelelően alulfeszeljem, mivel rosszul szellőző házam volt. Bölcsebb döntés várni egy, az igényeidhez közelebb álló típusra. Legalábbis nekem ez a meglátásom. Remélem tudtam segíteni.
-
arsfunr08y
csendes tag
Öhm. Annyira nem kicsi. 150W a gyári fogyasztás. Ha oc verzió akkor megeszik 180W-ot is. Nekem anno egy sapphire nitro rx 570 volt 4gb 180W tdp. Gyártó is feltünteti.hiába minőségi, azért ehhez már kevés lesz a táp. Konnektorba dugható mérővel nekem a teljes rendszer terhelés alatt 350w-ot vett fel i5 4440 procival.
-
Csupingo
veterán
Igen, elvileg ezt a tdp-t írják az rx 570-es kártyákhoz. Dobozból kivéve, minden alapon, a gyakorlatban a gtx 1060, 1660 van 120 W környékén, az 570 150-170 W körül lehet. Jól sikerült finomhangolás után (fesz. csökkentés, stb.) talán le lehet tornázni 130 W körülire. Szerintem elég határeset a 300-as táp. Ha az marad, valami kisebb fogyasztású kártyát lenne érdemesebb nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged