Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Meg kell vennie? Én sehol nem hallottam olyat, hogy kötelező lenne...

-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Bugfix1984
üzenetére
Heatpipe-ok közül 2,5 érintkezik, azok közt is 0,5-1 mm-es hőhíd.
Memória lemezke?!
Hangos, nem igazán jó OC, kérdés, hogy akkor (meg eleve) minek fan csatlakozó, meg mérőpont rá?!
Ár (angol árak alapján).MSI jobb, árban is az lesz elvileg (+ megoldja 2 ventiből a hűtést). XFX szintén zenész, de kevés az infó.
(#3496) menpee: Megelőztek, de igen, Giga G1 380(X) 4GB-ot lehűtötte szépen a hűtése.
-
menpee
aktív tag
A Giga Windforce2-ről vannak tapasztalataitok AMD vonalon?
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Mitől szemét?Lemaradtam valami infóról?
-
-
törölt tag
Egyetlenegy custom 480 van MO-on , az Asus rog 104 ért, nem semmi.
-
törölt tag
-
Leon77
őstag
Ezek szerint lesz rá EK blokk. Én mondjuk külön veszem majd meg, mert eladásnál azért számítani fog, hogy megvan a gyári 0 kilométeres hűtés.
Amúgy nem is lesz szvsz drágább külön megvenni a vizesblokkot. Általában 99 euro szokott lenni. és akkor lesz 50 fokos a gpu kb.
Várom, hogy legyen választék.
-
törölt tag
Én is ezen gondolkoztam Korcsi MIKOR MEGLÁTTAM lehet tesz VRM oldalához ilyen hővezető csíkot?
Vagy a tetejére kis alu lamellát? Vagy akkor meg túl zárt lenne és megreked a meleg?Egy ház ventit még biztos irányítanék rá kívülről, egy hőkameráa felvételnek nagyon örülnék a dologról
-
törölt tag
válasz
BudaiZoli
üzenetére
Még ilyet lehet kapni:
Asus Rx 470
Guru3D-n viszont ezt írják róla, ami nem túl biztató:
"This STRIX downclocks massively when stressed. So while it is aiming to reach 1,270 MHz, realistically we noticed 1,100~1,150 MHz boost frequencies. This is indicative of the power limiter kicking in. Other brands have tweaked that power limiter, ASUS did not. We hope to see another BIOS update as a linear 1,270 MHz is something the card definitely could handle really well"
Akinek esetleg van már ilyen, az írhatna erről.
-
BudaiZoli
tag
válasz
üzenetére
Azért csak csak elviszik azokat az RX 470-eket amiket beraktok 70 felett is.
Sem az iPonnál sem az Auqa-nál nincs már készlet most.
Jövőhéten én is veszek egyet, csak még nem tudom, hogy hol.. 75-ért már vállalható ha türelmetlen vagy és tudsz rááldozni 1 kicsit többet. 
-
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21
üzenetére
Bár nem az a bolt tehet róla ahol néztem...alisas "VÍZ"...de miért is lett 104 a ROG? mert rátettek 3logót a venti közepére? Vhogy 90nél többre nemtartom a 8asokat, vagy én vagyok túlságosan maradi de 100fölött kérni egy középkat vga-ért...mondjuk 70-100között...arra aztmondom ok.
-
törölt tag
Ilyet láttatok e már:

XSPC
Blade Radeon RX480 Water Block -
Gerr'y
senior tag
Az egyik nagyker listajaban mar van MSI GamingX RX 480 8 GB netto 76K ftert, illetve MSI Gaming RX 480 8GB netto 72K ftert.
Kiskerar: netto+27%afa+kiskerhaszon -
Remus389
nagyúr
válasz
tobias88888
üzenetére
Jó, de másfélszeres árért másfélszer tovább lesz jó teljesítménye.
Szóval az is megéri.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
tobias88888
üzenetére
Amit írsz, arra a 1070 az elég.
-
törölt tag
Hoppácska megérdemel egy linket !!!
MSI RX 470 GAMING X 4G RX470 4GB GDDR5 PCIE 76 990 FtÁ Gollo azokra nem kell fél évet várni, szerintem 490 et már most gyártják csak várják összegyűljön az első adag, HBMel viszont lehetnek szállítási gondok.Én csak az ártól félek elnézve a konkurenciát. Nehogy hozzájuk árazzanak.
-
tobias88888
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
"1080p-re sok a GTX 1070-es" - 4K-ra meg kevés, lásd Gta5. Úgy voltam vele, hogy azt veszek, de aztán rájöttem hogy felesleges, mert 4K-ra nem elég, 1080p-re meg sok (persze van köztes, de az nem minőségi előrelépés)
Inkább veszek egy Rx480at és akkor 1080p-ben minden megy maxon vagy két évig. (persze ha lehet majd kapni
) -
Remus389
nagyúr
Azért mondtam hogy "kicsit" az is számít.
Ha egyforma áruk van és teljesítményük, akkor már a szebbet

Ren Hoek: 1080p-re sok a GTX 1070-es, ez igaz, jelenleg, de eltelik két év és egy RX 470-essel már 40 fps, ami az 1070-essel még mindig 60 fps (már aki a 60 fps rabja, én speciel kibírom a 40 fps-t is)
Szóval többe kerül, de cserébe tovább lesz jó. A lényeg hogy árában legyen.
-
törölt tag
Mennyire jön ki ez a 270 font középárfolyamon forintban ??
Miért nem fogtok már itt össze ? nincs 2-4 ember akinek kellene ???
Vagy mindenki várja hogy a magyar botban mennyivel lesz drágább ?
) -
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én figyelem az Aqua -t is.Hamarosan szerintem érkezni fognak az MSI -k hozzájuk.[link] De ez látszik a refek árán is,hogy valami történni fog,lehet hogy csak egy kisebb szállítmány lesz először,de már van remény.

-
füles_
őstag
Aki esetleg kint él:
OCUK-on van raktáron XFX RX 480 custom 270-ért -
Ren Hoek
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Jah, azért a 4 betűs I-vel kezdődő boltot is érdemes nézni, mert 1070-nek egyre jobb árai lesznek. Bár elvileg NV support a bolt.
Tényleg szeptemberre várjuk a 480 customokat itthon? Lehet lemaradtam valamiről... én már azthittem a héten lesz rendes készlet mindenből...
ez már nem is paper hanem urban legend launch 
-
Baggio04
aktív tag
Még jó, hogy rákerestem erre a topicra, legalább naprakész infóim lesznek

Jövök én is a várakozók közé.
Személy szerint egy zafíros 470-re várok megtoldva kis nitróval. 70k alatt szaladnék érte.
Üdv -
myckey
veterán
Ez már rendben van ár, Magyar valóságban is.
86 ezer, rx480 8gb-bár "csak" Ref.
Ez így OK.
De lesz még jobb is.
RX 470 , ilyen 70 ezer körül, az már vállalható, 380X mozog azon árban, ez meg jobb.
Nem lesz itt gond, csak ezt már 3-4 héttel ezelőtt kellett volna meglőni, valamint továbbra is várjuk a kosztüm 480 kártyákat.

-
Omli85
őstag
Hárombetűs elég korrekt árral indította az MSI Ref RX 480 8GB-ot

-
törölt tag
Azért ezek a 60-70 ezres árak már beleillenek a kismagyar valóságba és fizetésekhez.
És keveset fogsz rajta bukni egy év alatt.
én Sznob kártyáknak tartom ezeket a 300 ezer és fölötte levő kártyákat, lehetne akár AMDs is.
Egyszerűen nincs jelentősége milyen presztizsharc fog folyni 200 fölött.
Az emberek itt élnek
-
#Morcosmedve
veterán
-
törölt tag
Radeon RX470 Teszt Magyar
Szép ez az MSI kártya nagyon...
-
Peace
nagyúr
ööhhmmm.......oké. Vagy okéééé???

Csak szórakozom. Megértem, hogy egyben kell lennie a Feng Shui miatt. Engem annyira nem izgat, mert piszkosul gyönyörű a gépházam (
) és nem látszik mi van benne. A lényeg, hogy működjön. Minden bekapcsolásnál meg is simogatom, hogy bírja még ki, mert nincs pénz újra. 
-
MK VII
veterán
"Én is a videókártya hűtőjét nézegetem a monitor helyett, mikor játszom. Bocs!"

Nekem fekete-piros az alaplapom, metálpiros ramok vannak benne.. Valószínűleg nem vennék zöld, kék vagy sárga színekben pompázó VGA-t a rendszerbe. Ráadásul nekem nincs fent a ház oldala tehát látható a kártya.
Játék közben természetesen én sem azt nézegetem, de alapvetően odapillantva, összhangban van az egész gép, és ez fontos. -
rocket
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Latom eszrevetted +2ev gari mire szol, csak tovabb kellett volna a kommenteket olvasnom

-
menpee
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Na szuper, ez is 28 centi lett, marad a Nitro+ -.-
Hihetetlen, hogy valamelyik gyártó nem ad ki ólajtó nélküli verziót. -
huskydog17
addikt
válasz
huskydog17
üzenetére
Korrigálás:
Sajnos később vettem csak észre, hogy a +2 év kizárólag a ventilátorokra vonatkozik, nem a teljes kártyára:
"This means that your product is protected by a 3 year limited hardware warranty on manufacturing defects of anything on the card. Additionally, we'll extend that warranty on the fans by an additional 2, a total of 5 years, giving you even more protection than any competitor."
300 euróért is lehet előrendelni és 3-4 héten belül szállítják is.

Newegg-en 300 dollár az a változat, ami német webshopokban 330 euró.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Remus389
üzenetére
Jah, erősen kezd csökkenni az 1070-ek ára... Iponban már van 142-őért Gainward.
Tényleg vicc, hogy lassan alternatíva lesz egy custom 1070... átlag 40-50K-val drágább, de simán lehet elcsábít így is sok embert. Csak szerintem túl erős már FHD-re... hihetetlen mekkora lyuk van 480/1060 - 1070 között, és nem is igyekszik senki betömni. Vega még fél év, és kitudja... Talán egy 1060 Ti
1060 nem éri meg szerintem sem, 480-hoz képest... akkor már 1070.
-
Televan74
nagyúr
Vizeseknél már van Asus RX480 8GB ROG STRIX. [link]
-
huskydog17
addikt
válasz
Remus389
üzenetére
Igen, a plusz garanciát mindig meg kell fizetni, ez mindig is így volt.
Most már a HIS is előállhatna a saját egyedi tervezésű termékeivel. Bár engem a 470-esek érdekelnek, de még arról sincs teszt, mármint az IceQ változatokról. Eddig a HIS piszok jó hűtőket csinált, remélem most is így lesz!
-
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
TPU-n ezt a modellt tesztelték, úgyhogy meg tudod nézni részletesen.
-
Remus389
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
A teszt szerint [link], tunningolva megelőzi a (gondolom referencia) RX 480 8GB-ot, kábé 4-5%-kal.
Oké, az RX 480 8GB-ot is lehet tuningolni, mondjuk +8-10%
Szinte egy szinten van, innentől már az árakat kell nézni

Azt el is felejtettem, hogy a ref hűtősnek ugrál az órajele, ha megmelegszik, tehát hosszabb távon gyengébben teljesít. Meg hangosabb... Igaz én azt csinálnám, hogy felülről megtámogatnám egy ventivel, szerintem akkor nem melegedne túl...
-
xatos3
senior tag
válasz
Televan74
üzenetére
nem vagyok én abba biztos hogy azalatt van csavar

Radeon RX 480 - Herstellerdesigns von Asus, MSI, Powercolor, Sapphire & XFX Ersteindruck
-
Remus389
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Nagyon szuperek, de valószínűleg annyival is lesznek drágábbak, amennyivel jobbak.
Sőt, megnézi az ember a legolcsóbb, alap GTX 1070-est, lehet jobban jár... (mondjuk ez lesz 100-110K és mondjuk a legputtóbb 1070-es 130K)
Nekem speciel az MSI RX 470 tetszik, biztos lesz jó áron, tunningolni is lehet, és azt mondta az egyik tesztelő, ez a leghalkabb, na meg kicsit az is számít hogy ez néz ki a legjobban
:
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Árazással egy nagy probléma van.Nem a mi pénztárcánkhoz lett szabva.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk egy -40000 és máris simább lenne a homlokunk.
-
huskydog17
addikt
Immár hivatalos:
XFX RX 480 8GB GTR BLACK EDITION -> 3+2 év garancia (GPU: 1338 MHz)
XFX RX 480 8GB GTR -> 3+2 év garancia (GPU: 1288 MHz)
-
Honzi
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Kint 10GBP a difi a 470 4GB vs 480 4GB között ezen az áron személy szerint a 480-at rendeltem.
Valószínűleg jövő hét elején meg is kapom. -
-
törölt tag
On August 9th, 11th, & 12th from 2PM-4PM CT join us on Twitch.tv/AMD for streaming with the PowerColor Red Devil RX 480. We’ll be giving away one of these GPU's to a lucky winner each stream!
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Igen, az Asus kártyák általában drágábbak, de az oc.uk ár alapján valamiért az RX 470 esetén nem. Szinte mindegyik értelmes kártya 190-200GBP ott, ez speciel egy 190-es.
-
törölt tag
Sose értettem mit jelent a vizes nyolcas kifejezés...
Hát most már értem
MSI Radeon RX 480 8192MB Water Cooled Graphics Card
-
törölt tag
Ez már közeledik a normális árhoz:
RX 470 -
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Csak érdekességként dobtam.Amúgy a cég Cseh konzorcium kezében van.Ez csak egy magyarított oldaluk. Nézd meg a garancia infokat,angolul van csak. Én nem rendelek,csak magyar bolttal rendelkező webshopból. Amúgy még az iPon -nál nem jelenik meg inaktívba a MSI RX480 Gaming X,addig nem izgulok rá nagyon a témára.

-
Puma K
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Szlovákiai webshop.
-
Televan74
nagyúr
Alza.hu -n már lehet kap RX470 Nitrot.

-
törölt tag
illetve a WattMan modulon belül a Radeon RX 480 esetében újra az eredetileg megszabott tuninghatár él a memória-órajel tekintetében.
Ez most mit jelent ? Kevesebbet lehet tuningolni vagy többet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem kell, semmit se, sőt.

Ez egy kicsit azért ilyesztő, de az ára már egészen alakul..
Sem az iPonnál sem az Auqa-nál nincs már készlet most.
Jövőhéten én is veszek egyet, csak még nem tudom, hogy hol.. 75-ért már vállalható ha türelmetlen vagy és tudsz rááldozni 1 kicsit többet. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

) és nem látszik mi van benne. A lényeg, hogy működjön. Minden bekapcsolásnál meg is simogatom, hogy bírja még ki, mert nincs pénz újra.