- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
DeckardCain #22106 üzenetére
Hát pedig most nem lesz pénzem, az tuti. Ha ezt tudom, a vga-val kezdtem volna a gépépítést, helyette procit+ramot vettem...elbsztam
-
chopin42
őstag
válasz
DeckardCain #22103 üzenetére
Az a vegás terv már eleve Petőfis (füstbe ment), miszerint lenyomja az árakat (arra nem lesz pénzem mostanában, az tuti). Abban reménykedem, hogy valami csoda folytán normalizálódik a piac augusztus környékére, és tudok rx580at, vagy jó áron használt 1070et venni...(tudom, kb a csodára várok
)
-
TIT
veterán
válasz
DeckardCain #7597 üzenetére
Jópár napja annyi,csak ki tudja milyen a bolt és csak 2 év gari.
Az alulfeszeléssel csökken a teljesítmény is nem?
-
törölt tag
válasz
Kezd normális ára lenni végre.
-
forguet
senior tag
válasz
pedig már hajlottam a 1060 felé...Ez viszont így megint elgondolkodtató.
Kár, hogy annyi rosszat olvastam ennek a 480 nitro szériának a hangerejéről :-/ -
válasz
DeckardCain #4405 üzenetére
Folyamatosan érkeznek Taiwanról, de sajnos csak a vámkezelésnél jön az infó,hogy mikorra ér ide....
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
DeckardCain #4238 üzenetére
nem volt még, majd délután szakítok rá picit időt
-
huskydog17
addikt
válasz
DeckardCain #1950 üzenetére
A 80 fok nagyon sok, túl sok, nem tesz jót az élettartamnak. Na persze, aki csak 1 max 2 évre veszi a kártyát, azt nem fogja érdekelni, de aki jóval hosszabb távra tervez venni egy VGA-t, annak nagyon is fontos a hosszú élettartam és azt csak "alacsony" hőmérséklettel lehet elérni. Minél alacsonyabb a GPU hőmérséklete terhelés alatt, annál jobb, na persze, nem mindegy milyen zajszint mellett teszi ezt. Eddig az MSI Twin Frozr VI a GTX 1060-on parádésan teljesít, eddig messze az a leghatékonyabb hűtő, de ugye az 1060-nak több tíz Wattal alacsonyabb a TDP-je, így mindenképp meg kell várni, hogy az RX400-nál hogyan teljesít és ezért is várom már nagyon a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest