- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VirsLee #6493 üzenetére
A tápom az egyik legmasszívabb darab a Seasonicok között is. Akkor is bírta, mikor vizezve tartósan 1.45V-on 4.8-at ment a proci, és a vizes 7970GE is rongyosra volt húzva. Mindez pár hónappal ezelőttig így volt.
(#6494) gbors
Az meg a ventit és a fesz állítást cseszte el. -
sakal83
addikt
-
törölt tag
válasz
VirsLee #4515 üzenetére
Ez nagyon szép működési levezetés , akár még Prohardveren is elolvastam volna , igaz ott olvastam, de ha cikk lett volna te kapsz érte pénzt...
Már ha befizetted érte az áfát csak akkorMellesleg raktáron vannak az XFXek úgy értem VAN !!
)
Mi van ha valaki szlovákiából kap csomagot és ott 21 az áfa??? -
Leon77
őstag
válasz
VirsLee #4220 üzenetére
Őszintén, meg sem próbáltam visszavenni. nem igen óhajtanék közepes beállításokkal játszani. De pl Aw multizok is és ott kellett ugyanilyen okból. Ott sokkal durvább lagok vannak, szintén fps drop és addig szőröztem a beállítások visszavételével, míg sikerült normálisan játszhatóvá beállítani.
Szvsz a kártya vételem mellé nyúlás volt.... 70k volt amúgy...
De nem is ez a lényeg, szívesen megszabadulok tőle, ha mondjuk 480 nem csinál ilyesmit.
-
Sanyi19
őstag
válasz
VirsLee #3696 üzenetére
DX12-ben nagyon játékfüggő a két kártya teljesítménye, Rise of Tomb Reader-be gyorsabb a GTX1060, míg Hitman-ben pedig a 480. Valamint legtöbb tesztben a 8GB-os 8000-es 480-at hasonlították az 1060-hoz, nem a 4GB-os 7000-est.
RX 480 Bestmarkt-on 2 év garral 74 900, ennyiért nagyon megéri.
-
Apollo_21
addikt
válasz
VirsLee #3691 üzenetére
Értem. Várnék én még a 480 custom ár beállásra, de megmondom a frankót, most nemrég volt egy 380 vadi új nálam, a driverrel csak szptam.hibázott meg minden, vmi ősrégi crimsonnal ment csak jól, most a 280 am-al sem az igazi, kb most ért el hozzám ez a "driverekkel bajom van" dolog ami sokaknál már kibukott jóval ezelött.
És eléggé csalódott vagyok h ilyen a driver a dolgokhoz, hogy félni kell attól hogy az új driver egy friss telepítést is elqr, és mehet a lecsóba az egész. A zöld oldalt sajnos nemnagyon ismerem, de volt pár karim..580 3gb, , egy 970 4gb, ebben a hónapban volt itt párnapot. És eléggé jól teljesített, lehet átállok a 1060as táborba. -
-
Ren Hoek
veterán
válasz
VirsLee #1652 üzenetére
Eladtam pár hete még jó áron azért... abban reménykedve, hogy júli 1 után hamar lesznek customok 1450-1550 MHz körül, jó áron. Sok fake infó volt. Már belátom, elsiettem... ha bukok rajta még 20K-t, és eladom 50K-ért októberben, akkor pont annyit bukok mintha vettem volna egy 480 customot ezen a horror kisker karvalytőkés áron.
Na sebaj, kibírok még pár hónapot IGP-vel
vagy passz... eljárok futni, gyúrni, komolyzenei koncerteket hallgatok, színházba járok, könyvet olvasok, nőneműekkel találkozok stb - ilyen kis béna kommersz dolgok : D
-
Ren Hoek
veterán
válasz
VirsLee #1646 üzenetére
Lehet. De az politikusoknak sem szeretnék egy forintot sem fizetni a VGA árából. Feldughatják a 27%-ot. Elég sok bőrt lehúznak a jövedelemadóban úgy is.
Majd meglátom aztán, lehet egy külföldi rendelés is benne van, csak szeretném 1 éven belül cserélni, talán Vegára... úgy meg nehezebb eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest