- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Alcaponee #6435 üzenetére
Abu megmondta a frankót anno és igaza volt, mert magam is tapasztaltam, hogy hülyeség az AB által kiírt vram használati érték!
Azon kívül a többi értéket faszán beadja az AB, csak a vram használatot nem sajna, állítólag nincs közvetlen hozzáférése ahhoz hogy ezt pontosan megmutassa! Ezért csak becsül és vannak olyan szituk amikor jó nagy hülyeségeket, főleg ATI kártyáknál CFben!
-
Keksz03
senior tag
válasz
Alcaponee #6427 üzenetére
Most ez hogy működik ha van miből elvegye akkor elveszi ha nincs akkor nem?!
Igen kb így, bár lássuk be h azért a mai játékok szűrőkkel, high res pack meg egyéb modokkal már azért kérik rendesen! Többek között ezért is nem értem h egy 100k feletti high-end kártyáról miért spórolják le a memóriát...nem azt mondom h kell 2GB-nál több, mert 1080p-re egyelőre biztos h nem kell, na de később?
-
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Alcaponee #5978 üzenetére
Tényleg hungarocell ágyban használod a gépet?
Én már megtanultam járt utat járatlanért el ne hagyj, HD4870-óta csak ref kártyáim voltak, azokkal soha semmi bajom nem volt. Most gondoltam, lecserélem egy teljesen átdolgozott kártyára, meg is lett az eredménye... persze ez nem törvényszerű, hogy így kell lennie, de megint a ref nyert. Úgy hogy maradok. -
Sontir Fel
őstag
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Alcaponee #5973 üzenetére
Ha itt atnezed a temat, akkor az jon ki, hogy a ref. egesz jo lett. Alapvetoen hatul tolja kifele a meleget, mig a sok ventis csodak inkabb bent keringetik a hazban. Szerintem nem jarsz rosszul egy referencia peldannyal, az apron asszem van/volt egy garis vtx 115kert ami nem rossz ar.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Alcaponee #5933 üzenetére
Grafikonról leolvasod és meglátod.
Annyit tennék hozzá hogy mivel jól tuningolhatóak a 7000-es kártyák így rászámolhatsz még bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest