- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
vyce21 #56538 üzenetére
Coil noise vagy coil whine [link] magas fps számnál jellemző.
"Fontos megjegyezni, hogy bár a zaj olykor igencsak zavaró lehet, de az alkatrészek működését károsan nem befolyásolja, a rendeltetésszerű használatot nem korlátozza, így ha ilyesmit tapasztalunk, akkor az adott komponens kondíciója miatt nem lehet okunk az aggodalomra."
-
Giot
addikt
válasz
vyce21 #56511 üzenetére
Elsőkörben egyértelmű táp gond. De mivel cserélted ezt már kizárhatjuk.
Azt viszont nem hogy a gyenge minőségű táp meggyötörte a gépet, vga-t. A vgat mindenféleképpen érdemes lenne tesztelni másik gépben, mivel az ennyire alap felhasználáson mint netezés, windows load, nem jellemző hogy megfeküdjön a vga miatt a rendszer. -
F e Z o
veterán
válasz
vyce21 #55456 üzenetére
Ezt még alul lehet feszelni, vagy ezen a feszen húzni a kártyát. A HD7850-ek nagyon jól szaladnak tuningban.
(#55452) yetikeeee : Furmark/kombustor alatt azonnal kifagy?
(#55455) Giot : VGA-knál tudtommal sehol sincs szenzor, ami méri a vramok hőmérsékletét, amire Te gondolsz az a GPU Memio szerintem, ami a GPU-ban található memóriavezérlő.
(#55458) ElGatto : Másik gépben ki tudod próbálni a kártyát?
-
-
bozont
veterán
válasz
vyce21 #55313 üzenetére
Mivel a képmentésen és videóban nem jön elő a jelenség, így biztos hogy nem a gépen belül van a hiba, hanem utána (ezt megerősíti az is, hogy HDMI-n nem jön elő a probléma). De ahogy írták is, az újabb AMD kártyákat már nem ajánlott D-sub kimeneten használni, mert nagyon érzékenyek az analóg kábel és/vagy DVi-Dsub átalakítóra.
Véleményem szerint, amint teheted cseréld le a monitort egy olyanra, amin van valami digitális bemenet. -
kriszbon
őstag
válasz
vyce21 #55313 üzenetére
Szia!
Nem igazán értek ezekhez, de valahol itt a fórumokon olvastam, hogy a kábel a ludas a dologban.
Nem jó minőségű, zajszűrésű, meg talán hogy a D-SUB már nem biztos hogy rendesen tudja továbbítani a jeleket.
Valami ilyesmit hámoztam ki akkor abból a leírásból, bocs ha nem pontos, vagy nem így van.Nekem is megjelennek néha halványan sávok, csíkszerűségek, de én betudom a régi monitoromnak a D-SUB csatlakozóval+átalakítónak.
Mod.: Tervezem majd én is egy olyan monitor beszerzését, ami már nem ezzel a régi csatlakozóval van felszerelve, csak legyen rá keretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest