- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vyce21
tag
Szerintem is a vga lessz. Csak azt nem tudom mi lehet a baj. Ma szét szedtem, át néztem, az összes kondi jól nez ki (nem púpos) nincs sérülés nyom, semmi.
Meg azért fura, mert miután párszor újra indul, aztán stabil lessz. Gond nélkül megy terhelés alatt is. -
vyce21
tag
Sziasztok.
A gépem egy elég érdekes anomáliát produkál. Még pedig leáll, vagy is inkább befagy. Úgy, hogy a kép elmegy (no signal), de a gép nem kapcsol ki. Újra indítására sem reagál, csak úgy tudom újra indítani, hogy arámtalanitom pár másodpercre. Ezt teljesen random módon csinálja. Van, hogy boot közben, van, hogy win betöltése után pár perccel, de olyan is hogy csak úgy netezés közben. Meg csinálja kb 2-3x (van ,hogy kevesebszer van hogy sokkal többször csinálja) aztán megy folyamatosan.
Először a tápra gyanakodtam, mert egy régi no name gyenge táp volt. De ma érkezett meg a Thermaltake 530W Hamburg de ugyan úgy csinálja.
Aztán ki vettem a videó kártyát (Sapphire Radeon HD7850 2Gb OC Edition), és integrált videó kártyával nem csinálja.
Szóval a kártyával lehet valami, de mi? Tud valaki valami megoldást, vagy találkozott valaki hasonlóval?
Előre is köszönöm a segítséget, és elnézést a regény miatt. -
vyce21
tag
Sziasztok!
Jelenleg melyik a legstabilabb driver, Sapphire Radeon HD7850 OC Edition kártyákhoz? Jelenleg Crimson 16.9.2 van fent, de elég nagy fps csökkenést vettem észre, egy két játéknál. Előre is köszönöm.
-
vyce21
tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire HD7850 2gb dual-x gyári OC verziós VGA-m.
Az érdekelne, hogy az 1.210 V alap fesz normális? (gpu: 920, mem: 1250) -
vyce21
tag
válasz
bozont #55316 üzenetére
Nos igen, teljesen biztos, hogy ez a baj. Nem szereti az átalakítást.. Mert a kábel és a monitor is tökéletes. TV-n keresztül egyik játéknál sem csinálja, tökéletesen működik minden. Idővel beújítok egy új monitort.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Még annyit, szerintetek melyik driver a legstabilabb ehhez a kártyához?
-
vyce21
tag
Üdv mindenikek.
Pár nappal ezelőtt sikerült hozzá jutnom, egy Sapphire HD 7850 Dual-X OC 2 GB-os kártyához.
Volna nekem egy olyan problémám vele hogy pl: LOL-ban teljesen ultra grafikán 1280x1024-es felbontásban halvány fekete csíkok mennek keresztül a monitoron, bf3-ban hasonló képen, de még sem annyira észrevehetően, illetve csak a kicsit sötétebb képeknél jelentkezik. Próbáltam volna frapsal képet illetve videót készíteni, de azokon nem látszik a jelenség. DVI-I DSUB átalakító tegnap volt cserélve mert az előzővel nem ismerte fel a monitor adatait, natív felbontás maximum frissítést. Az új átalakító megoldotta a problémát. Ki próbáltam tegnap HDMI-n keresztül a tv-n. Ugyan úgy a LOL-ban ultra grafikán fullHD felbontásban egyáltalán nem jelentkezik a probléma. (Ma még tesztelem vele kicsit jobban, tegnap sajnos nem volt időm.)Valakinek valami ötlet? Esetleg valaki találkozott hasonló hibajelenséggel? Vagy van valami jó teszt program ami kideríti, hogy van-e valami baj a kártyával?
Melyik driver lenne a legjobb ehhez a kártyához? Jelenleg a 14.12 omega van fent win10 pro 64bites op.
Előre is köszönöm azoknak akik tudnak majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest