- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haxiboy #44312 üzenetére
EnterR , haxiboy: köszi...
Hawk-om volt 7870-ből ,rendesen helikopter effektusa volt ,azóta nem szeretem a hawk kártyákat...
Toxic bejövős ,az meg nem fér be a zalman házba ,faragnom kell valamit a házból....
Többen dicsérik ,hogy jó kártya....
760 szerepel még az alternatívák közt,bár az már drágább játék...
(#44313) Grave444 Nem , olyat nem szeretnék, 280x-em volt sima dual-x hűtéssel ,hangja is volt ,meg ügyeskedni kellett a hőfokokkal is..
Most asus 270x-em van ,amit eladtam egy jó üzleti lehetőség miatt ,ami befuccsolt ,és ha már így alakult kipróbálnék más típust is... -
Womb
senior tag
válasz
haxiboy #44221 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni Zsohival, kivétel talán a Toxic kinézetét.
Nekem nagyon tetszik.
Nagyon stabil kártya, és meglehetősen halk. Csak a próba kedvéért a tuning nálam 1250Mhz a GPU, 1550Mhz memória beállítással volt még stabil, alapfeszen. A ramok Hinyx gyártmány, bírja a gyűrődést. -
Zsohi
őstag
válasz
haxiboy #44224 üzenetére
Teljesen hiteles adatok, de hát 30Mhz a két kártya közötti órajelkülönbség, ami hát...
Viszont ahogy írtam a Toxic-on a memória chipek tuning barátabbak, igaz a memória órajel sokat nem számít.
A Never Settle akcióból és a BF4 kuponból én kimaradtam, de ahogy nézem egyre kevesebb kártyához adják már...
-
Zsohi
őstag
válasz
haxiboy #44221 üzenetére
A Devil-lel én nagyon meg vagyok elégedve, de pár dolgot megkárognák rajta, mint a kissé hangos hűtés terhelés mellett és az Elpida memóriák Samsung helyett, ha már ennyire magas minőségű komponenseket kapott. A burkolat az elejétől a végégig fém és az egyik leglátványosabb kártya amit valaha láttam.
Viszont, ha a Toxic nem nézne ki ennyire ocsmányan(szerintem) akkor azt vettem volna a tuning barátabb memória és a halkabb hűtés végett. Végül is azt mondhatom, hogy azt vedd amelyik neked jobban tetszik, mind a két kártya a széria csúcsát képviseli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest