- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
Személyes tapasztalat nincs, külföldi/magyar fórumokat böngészve az általános tapasztalat szerint minőségileg nem ér fel a nevesebb pl Sapphire, Asus kártyákkal. Több gariztatás. Gyengébb hűtés. Lehet nagy eséllyel jót fogsz ki, de ez mindenre igaz kb. Arányokat szem előtt tartva nem annyira megbízható- Ugye a PowerColor leányvállalata a VTX, azokról sem olvastam fényeset. De lehet csak a Google-t nem szponzorálják és emiatt olvastam róla rosszat.
-
akela91
addikt
Lesz bizony, 860 Mhz alapon, ASUS az OC változatot húzta 975-ig. És ugyebár biztos van még benne tartalék, mivel nem fogja megkockáztatni egy ilyen gyártó, hogy túlhúzzák... Egy kellemes 1000MHz magórajalre és 5000MHz mem. órajelre belövöm, aztán had szóljon.
De miért pont hétfőn jön ki, pont kedden lesz 3 nagy ZH-m :S -
csucsbicep
nagyúr
Én csak ismételni tudom magam. Árról még véglegesen fölös beszélni, mert még, úgyis változnak... Bízzunk benne, hogy a refhűtős olcsóbb verziók ára alacsony lesz.
Amúgy érdekes lesz ez a 7850 is. Több helyen 1050/1450-ig jutottak vele. Csak, hogy itt elfogyott a csúszka CCC-ben, azért lett vége a tuningnak... Persze tovább is azt állítom, hogy a tuning lutri. -
akela91
addikt
Már annyiszor átnéztem ezeket a teszteket, de újra és újra meglepődök, hogy milyen jól sikerültek ezek a kártyák. Az meg külön vicces, hogy valahol a 7850 veri a 7950-et. És ilyenkor még eszembe jut, hogy nincs is rá kiforott driver + még lehet is húzni szépen, nem fog melegedni mint az őrült ilyen kevés fogyasztás mellett. gtx580 ehhez képest vicc kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest