- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
A Powercolor és a VTX szinte ugyanaz, ugye TUL. 6800-asoknál tök ugyanazt a hűtést is kapták meg, csak az egyik piros volt másik meg fekete... Amikkel vigyázni kell inkább az a GB kártyák. Én a VTX-et simán bevállalnám, mivel nem kevés elégedett tulajjal találkoztam, legalábbis a 6000-es széria esetén. Sapphire meg az egyik legjobb AMD esetén. Asus DCII hűtésről pedig olvastam hideget/meleget 7900-as topikban.
-
tajcsi
őstag
VTX nagyon kevés van referencia hűtővel. Powercolorok nagyon jó minőségű kártyákat csinálnak. Asusról nem nyilatkozok, inkább AsRock
Másik meg a gariztatás csaka bolttól függ...törvény írja elő, hogy ha xx napig nem javitják meg, akkor újat kapsz...sok híres gyártó átment tömegtermelőbe, s már rég nem hozzák azt a minőséget amit valamikor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Ghost Of Yōtei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrotik routerek
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest