- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Szerintem a HD7870 2GB a legjobb az új VGA-k közül - nem a legerősebb, de pont mindenre elég viszonylag csekély fogyasztásával jó ár esetén bajnok lehet.
Ár tekintetében azzal egyetértek, hogy túlárazták, bár egy új és jó kártyának olyan alacsony ár a mi pénznemünkben...De fog ez csökkenni, fölösleges kapkodni. Aztán még nem jelent meg az ennek megfelelő NV kártya, egyrészt nézzük meg az milyen lesz, másrészt az is kell az árcsökkenéshez: piaci verseny. Persze nem annak megjelenését követő héten fog esni a kártyák ára, de az idő a mi malmunkra hajtja a vizet...
-
akela91
addikt
Szerk gomb már nincs, de akkor nézzük az új árakkal:
Én még ha egy áron lenne a 7950 és a 7870, akkor is elgondolkodnék, hogy a 7870-et vegyem az EDDIGI tesztek alapján. Nem csak a nyers teljesítmény számít, ha jól bírja az OC-t (márpedig elvileg jól bírja), illetve sokkal kevesebbet fogyaszt, sokkal halkabb, akkor szerintem nincs miről beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest