- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #21922 üzenetére
Ugyanaz mint az általad küldöttel :\
-
r3v0Lut10n
senior tag
Hát jó kérdés csak nem tudom mi téve legyek
Fenti biost megpróbáljam flashelni ?
-
r3v0Lut10n
senior tag
Korábban linkelt módon elvégeztem a régebbi bios-ra frissítést (015.015), de azóta nem megy semmi ..
Lásd :
http://db.tt/VRhzie11
http://db.tt/8e0DdDLdCCC sem jön be, és természetesen semmi 3d-s dolog sem működik ... :\
Bárkinek 5let ?
-
r3v0Lut10n
senior tag
Köszönöm a segítséget, most már csak valahonnan kerítenem kellene egy régebbi bios-t
@Arkennys : köszönöm, írtam is neki
Már csak válaszra várakozok közben próbálok keresni valahonnan 15-ös bios-t ... (jelenleg 21-essel van) Persze tudom h esélytelen .. az volt az első hogy keresni akartam hozz de techpowerupon sem volt ehhez :\
Kár lenne érte pedig mert amúgy kegyetlen jó hűtés
-
r3v0Lut10n
senior tag
Sziasztok !
Nemrég (szerdán) vettem egy MIS 7870 OC 2G kártyát. A problémám a következő, a ventillátor vezérlés látszólag teljesen hibás ... Win8 Pro alatt 13.1-es driverrel (próbáltam korábbiakat is .. 12.10 ...) terhelés alatt egy idő után maxra vágja mindkét ventillátor fordulatszámát, majd ugrál a "normális" érték és a max között.
Pl beállítom MSI afterburnerrel hogy 0 °C 0% venti 60 °C 60% venti fordulat akkor pl értelemszerűen szépen skálázódnia kéne. Ez megy is úgy egészen 5x fokig (totál random jelentkezik 51-58 fok között), ahol is fogja magát és 100%-ra ugrik fel (2 db 4000+ RPM-es venti, nem vicces
) .. majd szakaszosan ugrál vissza és 100%-ra ... Emelett BSOD is előjött már nem egyszer ...
Talált erre valaki bármi megoldást ? Vagy mit próbálkozzak ? Elég sok fórumon olvastam már ugyanezt a hibát és RMA lett belőle ... (mármint garanciális csere / javíttatás) csak ezt próbálom elkerülni mert az 2 hetet jelentene kb .. :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest