- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Akkor ez a probléma ehhez a magas órajeles fx-hez legalább egy 8 fázisos lap kell. Azt megpróbálhatod, hogy most leveszed, mondjuk 4 ghz-re, hátha akkor nem csinálja annyira. Én 4+1-esbe 6 magostól nagyobbat nem raknék semmiképp. (Tapasztalatból mondom mert volt ilyenbe 6 magos, azt még húzni is tudtam, beleraktam egy fx8120-at az meg már alapon is csinálta, egy giga 4+1-es lapba.) 6+2-essel is meg lehet hajtani mondjuk egy 8320-ast, de ehhez ami neked van én legalább 8 fázisos digi vrm-est vagy nagyobbat vennék. Az extreme 4 már szerintem vinné, de nézz utána fx topicba, ki milyen lappal hajtja a prociját. Nekem FX8120 @ 4,4-en ment Giga 990FXA-ud3-ba, az sem rossz lap, de ha teheted asus-t vegyél.
-
Sanyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest