- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
katt777 #49469 üzenetére
Nagy tévedéseben vagy a újabb vga-kkal kapcsolatban ha szerinted az nv jobban tuningolható mint az amd. Ráadásul pont ennek a szériának a topikjába írni... Kepler óta nv-nél alapesteben fesz állítás sincsen. vBiossal lehet már egy ideje, de még úgy sem jobbak általában tuningban. Pont ez az előnye már egy ideje az amd-nek. Ár + tuningolhatóság. A felső házban talán kiegyenlítettebb a helyzet, mert a 290(x) melegszik mint állat.
-
joysefke
veterán
válasz
katt777 #49469 üzenetére
Ez nem igaz
Nekem GTX660OC volt ez előtt és emlékeim szerint azoknál az NV rendesen tett a házi tunningolhatóság ellen. Nekem gyári OC-s variáns volt, de eszembe sem jutott további tuningal próbálkozni.
Most egy MSI 270X Gaming-em van, ami már eleve egy OC-s kártya, de alapfeszen csak CCC-ből egy opció bepipálása után már tudom is módosítani az órajeleket. Az enyém alapfeszen lazán viszi a stabil 1150MHz-et mindenféle trükközés nélkül. Hogy mennyi a vége nem tudom, följebb nem próbáltam, 1200-z tuti nem vinné alapfeszen, feszeln meg nem akarok, mert a ventivezérléshez nem akarok nyúlni.
Előtte a Sapphire HD4830-am is nagyszerűen tunningolható volt, alapfeszen lazán ment az 575 -> 650 MHz
Az Asus 270X DC2 eleve egy OC-s kártya, értelemszerűen nincs már benne sok tunningpotenciál... Egy öreg gyárilag alapórajeles 7950 vagy 7850, na azokat lehetett húzni.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest