- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SetCHOO. #21878 üzenetére
Világos.
- CF-ben ne gondolkodj, hosszú távon sem igazán éri meg, főleg, ha - ahogy írtad - nincsenek extra teljesítményhajszolós igényeid
- azért javasoltam, most vedd meg a 7770-et, legalább spórolsz, egy év múlva meg már valószínűleg a 7850 sem lesz olyan jó helyen a ranglétrán, addig rengeteg fejlődés várható. Előre nem igazán éri meg fejleszteni, így "kivárásra"
- arról nem beszélve, hogy az 1 gigás 7850 jó eséllyel sovány lesz kevesebb, mint egy év múlva
- a Sapphire BS hibajelenség lehetőségéről pedig már volt szó -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Trailblazer #21786 üzenetére
Ha csak Vargáné nem vonta ki őket...
(#21787) szunya1
Így van, ahány VGA, annyi táp és nincs gond.(#21788) maxxxboy
Látod, milyen jó, hogy felnyitottuk a szemed. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
maxxxboy #21782 üzenetére
A gyártók nyilván a saját védelmükben ajánlanak túlméretezett tápokat, hogy ne őket érje a vád, ha nem megfelelően működik a kártya, például, mert kicsi a táp. Ráadásul nem csak a névleges teljesítményt szokták ajánlani, hanem azért konkrét, "certified" típusokat.
Egyébként pedig nézz meg egy GTX 680 Quad SLI rendszert és meglátod, miért vannak 1000W-os tápok is.
(#21784) Malibutomi
Amit leírtam, csak egyszerűbben megfogalmazva. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cartmenn #21778 üzenetére
Ahogyan gyuribacsi88 mondja, az, hogy a 7850/7870-es kártyával melyik játékban milyen eredményt lehet elérni, a topik elsődleges funkciója, hiszen azért létezik, hogy a felhasználók megoszthassák egymással ilyen irányú tapasztalataikat.
Ez nem kritika, csupán felhívtam a figyelmed a fórum szabályszerű használatára.
Emellett pedig adtam tanácsot is, én azt tenném a helyedben, amit írtam.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21767 üzenetére
Kiemelném a "feltéve" szót, én is már fél éve láttam táblázatokat, amiről aztán kiderült, valaki csak beírogatta, amit gondolt, vagy amit szeretne.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #21680 üzenetére
Tudom, de ez még nem mentesíti a fejlesztőket. Számtalan játék megjelenik konzolra és pécére egyaránt és szerencsére nem mindegyik egymagos pécén.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #21680 üzenetére
2013-ban...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21672 üzenetére
Most már csak téged szid, aki megvette.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21647 üzenetére
Arra gondoltam, hogy van, aki 60 FPS alatt mindent laggosnak lát. Vagy azt állítja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21645 üzenetére
Attól függ, ki nézi, de az esetek többségében már igen.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #21568 üzenetére
Erre én is adok egy szavazatot.
Úgyhogy most már egész biztosan hamarosan kiadnak ilyesmit. .D -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21558 üzenetére
Jól tudod, viszont lehet, hogy a játék vagy a driver beállítása felülírja a másikat. Az a legtisztább, ha a CCC-ben "Always ON" vagy "Always OFF" beállítást használsz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fenergie84 #21552 üzenetére
De, az elég gyakori, Far Cry 3, új Hitman, ez teljesen normális.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fenergie84 #21549 üzenetére
Attól, hogy fullHD-n elsősorban a VGA dolgozik, főleg egy ilyen Hitman-szintű játéknál, új grafikus motornál?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
fireman123 #21438 üzenetére
Amennyire tudom, 7870-eknél jelentkezett a BS hiba.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #21023 üzenetére
Na, üsse kavics, veled is örülünk, sőt már arra is készülünk, hátha a mai nap után is örülni kell.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Úgy látom, elég messze vagytok még az "over 9000" 3DMark11 Steam achitól.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #19638 üzenetére
Nyilván nem a kártya teljesítménye a probléma.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #19625 üzenetére
Próbáld meg a vsyncet, akkor lehet, hogy nem fog annyira ugrálni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
nubreed #19516 üzenetére
Általában többet profitálnak a játékok a magórajel húzásából, de érdemes azért mindkettőnél kitapasztalni, hol a határ. Lehet az 1100, sőt 1200 is akár.
Hogy hány FPS? Ezt így nem lehet pontosan megmondani, inkább %-ban mérhető. 10-20% körül, de ez csak a szemléltetés kedvéért, minden egyes VGA és minden egyes játék kicsit máshogy viselkedik.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jediweb #18550 üzenetére
Lásd feljebb. Melyik van neked?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A procidhoz felesleges húzni ezt a VGA-t, ha mégis akarod, 1050 fölé ne feszemeléssel húzd elsősorban, hanem az MSI:AB Unofficial OC módjának bekapcsolásával, itt olvass utána.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Az "árgép"-re azok a boltok kerülnek fel, akik fizetnek érte, mivel egy potenciális lehetőség újabb vásárlók szerzésére, aki böngészik az összehasonlító oldalakat. Ma nagy divat ez a "tudatos vásárlás".
Az általad említett valószínűleg máshol van fenn vagy másképp gondolja. Ezért kell fenntartásokkal kezelni az összehasonlító oldalak legolcsóbb ajánlatait, sok a webshop only megbízhatatlan cég.
(#18365) Erdei88
A 7970 húzva pedig már karcolja... a szobád ablakát.Mert ki akar menni a levegőre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Gtaati #18343 üzenetére
Ezt ahhoz kapcsolódóan írtam, amire kovsol kolléga is rámutatott, hogy az online regisztráció és az azon keresztüli mentések értelemszerűen a warez visszaszorítását szolgálják, ezek megkerülésére vonatkozó megoldás és annak keresése nem lehet téma a PH fórumain.
Az egyes nagyobb, népszerűbb címeknek általában van saját topikja, ahol fel lehet tenni a kérdéseket, ha pedig Steames játékról van szó, akkor a Steam topik ajánlott.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Tomix24 #18279 üzenetére
Emlékszem, mikor én választottam, a 2 gigás Sapphire Dual-X csak kicsivel volt drágább, mint az 1 gigás MSI 7850, de fullHD alá gondoltam, minek költsek annyival is többet. Lehet, most már gariban lenne a kártyám...
Sajnos tényleg úgy tűnik, nagyon sok a hibás kártya, és nem csak kis hiba. Ez alighanem megtépázza a Sapphire renoméját.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #18254 üzenetére
Minden kártyánál változó a pontos max. érték, ezt nem lehet így megmondani, próbálgatni kell.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
gyuribácsi88 #18248 üzenetére
Amíg nem érzel szagot.
Amíg nem vagy ki a rendszer, ahogy Tomix24 mondja, illetve amíg nem tapasztalsz fura csíkokat, pöttyöket, artifactokat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
vagy várjon az ember míg kijön valami jobb hűtéssel vagy valami okossággal? jön egyáltalán?
Ezek maradék 79xx-ek, nem valószínű, hogy lesz már sokféle kiadás, ráadásul a nyakunkon a 8xxx széria.
Megfőni nem fog, neked kell eldöntened, megéri-e a pluszteljesítmény (majdnem 7950) a pluszfogyasztást és hangot, hőt. Illetve azt, hogy kevés-e egy kiforrott, jó ASUS 7870 arra, amire használni akarod.Nem minden a teljesítmény...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #18082 üzenetére
Megérni megéri, csak ne fogj ki BS hibát.
(#18083) FaTHI
Tudod, hogy a tuningolhatóságra és a pontos mértékére nincs garancia, az kártyánként változik. Esetleg a feszemeléssel lehet macera, egyébként az órajeleket az Afterburnerrel az egekig emelheted, szóval előbb ér véget a kártya, mint az AB csúszkája. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MontyCrew #18063 üzenetére
Na, én is gyakrabban járkálok majd a lépcsőházban, ott sok a lépcső, hátha valamelyiken lesz ilyesmi.
Minél több lépcső, annál nagyobb az esély, jól gondolom?
(#18074) banderasz77
Nézd meg a Sapphire oldalán, kimenetekben lesz kis eltérés.
Viszont ne vegyél, vedd a Powercolort. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
newest #17958 üzenetére
Te beszélni is úgy beszélsz, hogy nem veszel közben levegőt? Érdemes vesszőket és egyéb szövegtagoló eszközöket használni az átláthatóság érdekében.
Webshopos rendelés esetén:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. Korm. rendelet szerint:
1. § (1) A rendelet hatálya arra a szerződésre terjed ki, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés).4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.Ez alapján te már túl vagy a 8 napon, úgyhogy velük kell megbeszélni, de a pénzt nem kötelesek visszaadni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Megbízhatóság és hűtés tekintetében az ASUS DC2-V2. Teljesítményét maga a 7870-es lapka határozza meg, ami azonos minden gyártónál, legfeljebb kicsit emelik az órajeleket (OC-s kártya), amit viszont nem kell figyelembe venni, mert magad is megteheted minden gond nélkül, ha szükséges.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #17907 üzenetére
Ha szerencséd van, még javul is kicsit a jövőben.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
->Raizen<- #17875 üzenetére
10K körül már kapni 2x8GB RAM párokat. Olyan szép a konfigod, vedd meg a kedvünkért, hadd örüljünk együtt a Skyrim képeknek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #17853 üzenetére
Most kérdezel vagy hangosan gondolkodsz?
Szerintem az elmúlt napokban eléggé kivesézték a topikban.
(#17854) zserbox
+1, kérdés, hogy mi számít, a kicsit nagyobb teljesítmény vagy hőfok/fogyasztás. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
A 7750/7770-es topikban van házi toplista, nem akarunk mi is ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest