- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Javaslom figyelmedbe
-
szasanyi
félisten
PhysX témára esetleg?
-
BalaNce87
addikt
Én 30k-ért tettem fel egy/másfél hete hétvégén reggel a Giga 6850-et. Kb délutánra három vevőm volt rá (mind egyből vitte volna), szóval teljesen reális a kereslet.
Hozzáteszem egy év garis volt és minden tartozékkal, számlával, dobozosan ment el. Gyakorlatilag újszerű állapotban volt ha külsőre ránézel. -
Pala
veterán
Ó hát, azzal nem kell foglalkozni....
Engem szabályosan lehülyéztek tavaly, mikor 1680x1050-re vettem 480SLI-t.
Nem kell vele törődni, hogy mit mondanak mások, az a lényeg, hogy te tudd, miért akarod (az előbbi példával az volt a célom, hogy MINDENT 60-as min fps mellett tudjak futtatni; hozzáteszem, erre a 480SLI 1680-ban nem volt maradéktalanul elegendő), és hogy a te igényeidnek megfeleljen.
Emiatt ne érezd magad feszélyezve soha!
Lehet, hogy jövő hónapban bepakolok mégegyet CF-be, de jelenleg szeretném kitapasztalni, hogy mire elég 1 kártya 1920x1200-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest