- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #329 üzenetére
Az is lehet, de akkor meg főleg ne csodálkozzon senki ha nem stabil a kártya, ha így van: csak rábökök egyre, megemelem az órajelet és tesztelés nélkül mehet. Mondjuk ezek új generációs, új gyártástecnológiával előállított kártyák és lehet, hogy ennél fogva ilyen kis mértékű OC esetén nem lesz gond. Minden esetre a megbízható, papírost gart én fontosnak tartom, én pölö anélkül semmit sem vennék. Remélem, hogy nem kell, de ha mégis no para (hol az eladó srác, intézi - nem intézi, stb.).
akela91: egy táp nélküli házban nincs túl nagy kockázat. Én biztosan nem, és inkább a 7870 lesz (majd).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged