- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
Valerie90 #4708 üzenetére
A hibajelenséget le kell írni neki. Leírod, hogy: "játékok alatt tökéletesen működik, de netezés, yt közben a driver bizonyos időközönként leáll (1-3 óra)" Csókolom, ennyi
Ezért is írtam a win újratelepítését. Ha volt probléma, akkor ez biztosan megoldja. Drivernek pedig hivatalos WHQL-t tegyél fel, ne 12.11 béta szériáit.
Alaplappal való összeakadást Ivy processzor-széirával kapcsolatban olvastam addig, így szerintem itt gond nem lehet.
-
-
ViZion
félisten
válasz
Valerie90 #4704 üzenetére
XP-nél szinte természetes volt, főleg Radeon karival... Nem lehetett kipucolni a registryből. Az volt a legbosszantóbb, h volt, ami csak X játéknál jött elő... W7 már jobb ebből a szempontból, a driverek is sokkal jobbak, mint akárcsak 3 éve voltak. De sztem a drivert ekkora generációs ugrásra nem készítették fel.
Örüljünk - de azért izzaszd meg a 8 napon belül! -
oliba
őstag
válasz
Valerie90 #4700 üzenetére
Ha csak 2D-be hibázik a kártya, játékok közben pedig nem, akkor miért is jönne elő a hiba a tesztek futtatásakor?
Milyen kártya volt előtte a gépben? A háttérben lehet összeakadnak a "dolgok", persze még élhetsz a lehetőséggel, hogy megmondod iponnak küldjenek egy másik kártyát, mert ez nem vált be, de szerintem egy windows újrainstallálás sem árthat az új kártya miatt -
ViZion
félisten
válasz
Valerie90 #4696 üzenetére
Pár nagyon egyszerű lehetőség van a HW hibák kiderítésére:
1. átviszed haverhoz, bedobjátok, tesztelitek, esetleg 7végén nyúzza kicsit. Ez több doboz sörbe szokott kerülni, így én mást szoktam:
2. Linux. Letöltesz pl. Ubuntu-t, ingyenes, felrakod pendrájvra, onnan fut. Telepíted a zárt AMD meghajtót, használod, de vannak tesztek is. Ha működik, akkor 90% win hiba valahol.
3. Tiszta win install. Lehet valami ott van elbaszcsizva... Ha időt akarsz spórolni lemented a rendszered image-ba, újrahúzod. Ha úgy jó, akkor megvan a hiba oka, ha mégis a kari sz@r, akkor visszaklónozod a rendszered. (ha SSD van, akkor csak fél óra szinte)Esetleg drivereket teljesen letakarítva próbáld előbb, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest