- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_DiEGO_ #1147 üzenetére
Én nem téged ismétellek hanem magamat jópár hozzászólással ezelőttről.
/Míg írtam a hsz.t te már feltetted a miniDP-HDMI képet...Téged csak javítalak hiszen te írtad, hogy DP -- HDMI
A táblázatot nem tudom mire vélni, az XFX 6990en 4 db MiniDP és 1 DVI van.
Abban igazad van, hogy bizonyos VGA-s DVI portokbol lehet hangot is kicsikarni, de nem mindből. A srácéból elvileg kéne mennie de a soundban neki csak a miniDP-s hangeszközök vannak.
-
válasz
_DiEGO_ #1140 üzenetére
Neki majd egy mini-DP --- HDMI kábel kell akkor működni fog a hang eszköz
a DVI ---HDMI kábelen nem lehet hangot átvinni, a DVI nem használható Hangátvitelre.
Vegyen egy ilyent nem melegszik áram sem kell neki és menni fog a TV-je.
Előjön az a pipa is, hogy igazítsa a képernyő szélét és a monitorhoz.szente80
Azt ne vedd meg mert nem lesz hangod. -
szente80
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #1126 üzenetére
Egy kábelem van,egyik fele HDMI ami megy a tv-be a másik DVI ami a kártyába.A TV minden felbontást felismer de 1920x1080-ban undormány ahogy megjeleníti a betűket ha netezek vagy stb.Játékok alatt gyönyörűen megy 1920x1080-ban.Most 1680X1050-re van állítva igy tűrhető.
Bocs hogy ki készítlek -
válasz
_DiEGO_ #1064 üzenetére
Itt egy piciket rajz az áramlásról
Ki és becsatlakozás
A képen a visszamenő cső van felrakva. Értelemszerűen a bal oldal a betáplált folyadék csatija.Hűtőblokk alatt ugye a radiátort érted ?
Arról itt egy kép
Itt egy ábra a teljes áramlásról.Így a rendszer bele van betonozva a 45 fokba most mikor majd 30 fok van árnyékban. 55 fok teljes terhelés...
-
-
-
-
Én legtöbbet játszom ha valamit dolgozom akkor ahhoz teljesen megfelelő a mostani. A VGA-t olcsón szereztem pont jól jött ki. Azt szeretném, hogy kb egyszerre fogyjon majd el az egész config X-év múlva. Most még a proci és alaplap garanciás és ha az jön ki hogy egy akár Intel I5 2500-val sokkal jobban menne a rendszer akkor talán kis ráfordítással tudnék cserélni.
/ Azt hiszem az volt hasonló árban az 1100Tvel. Játékban rosszabb volt az AMD de nagyon kicsi különbséggel. /Bencsmark király akarsz lenni , vagy TE is naponta kódolsz , tömörítesz ?
Nem akarok tunning király lenni, nem lopom mások release-it a torrentoldalakon hogy újrakódolva agyoneffektezve visszakerüljön...
Egyszerű játékos vagyok aki most életében először engedheti meg magának, hogy azt vegyen amit akar.
pénzével gondolkodik
Ha azzal gondolkodnék nem kérdeznék bemennék az i..nba és mondanám, hogy kérem az új Ivy I7est + 680SLI-t + 12Gb ramot + ocz 256GB winyót.
De úgy érzem, hogy ennek az árából kb egy 10-15%al rosszabb gépet is ki lehetne hozni és megmarad a fele pénzed. -
X6 1100T BE -om van. És pont az alaplap vízhűtésén gondolkodom. Az viszont jól meg kell gondolnom ugrik a gari ha leveszem a bordát és ha cserélem akkor el kell adnom a blokkot róla amin nagyot bukok mindenképp. Powercolor 6990esem van.
Ha a kártyában túl sok marad benne akkor lehet inkább intelre kéne váltanom de nem tudom... -
-
deadwing
addikt
-
-
-
_DiEGO_
őstag
Giga se sok vizet zavar drivere esetén [GV-R699D5-4GD-B]
Az egyetlen letölthető drivere : AMD Driver 8.82 106.62 MB 2011/03/10
Talán ezekre mehet az alap AMD driver ... nem specifikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest