- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
szente80 #1138 üzenetére
Inaktív az ikon , nem érzékelik egymást ... vagy driver hiány , vagy kábel nem megfelelő , végül tényleg XFX -en nem megy ki a hang DVI-in
ez esetben sajnállak ... de marad DP porton a csatlakozás ... Az véletlen nincs a dobozában ? DP to HDMI ? XFX nem szűk-kezű sztem.
Nézd csak , elméletileg van a dobozban 1db DP to HDMI átalakító is
-
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #1065 üzenetére
Aztaaa ez nagyon durva
igen arra értettem természetesen
de ekkora ... loool ekkorára nem mertem volna gondolni
ez már fagyaszt így szinte .
Na ezt nem láttam ki belőle , azaz hiányoltam , de igy már vili
csak kissé nem látható ill nem látni a linkelt képen. Perzse aki ismeri annak 1értelmű ... köszi a bemutatását
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ricshard444 #966 üzenetére
Ok , akkor a blog bejegyzésre írtam , lényeg a lényeg ... én töröltem volna és nem arra hivatkozom , ami elsem készült ... ennyi csak - ez a lényeg , nem a mellébeszélés...
Ha valaki akármit is ír akármilyen címszó alatt - vállalja is fel .
Mi a cím :
HD6990 teszt Lefújva - Okok lentebb
Na de miért ezen lovagolunk ? Haladjunk tovább szerintem ... -
_DiEGO_
őstag
válasz
ricshard444 #964 üzenetére
Hali
Ha meg AMD -t irok példának az a gond ... csak egy példa... nincs itt semmiféle lekezelő szöveg ... Max ha nem a saját cikked , akkor másnak írom ugyanezt ... NEM személyednek szól , hanem a cikknek ! mert úgy inkább én tuti töröltem volna , ha enyém ... és akkor arra hivatkozni
Na szóval érted a lényeget ? A cikk értékelése az ... Aki ír valamit , vállalja is fel . -
_DiEGO_
őstag
Majd kérjük a valódi elfogulatlan véleményed, hogy az árkülönbséget is belekalkulálva , efelett mekkora növekedést hoz az egész ! mennyi az a % - árrésérték + , ha érted a kérdést . Ha nem , vagy nem akarod akkor nem érdekes... és hogy most majd nem fog laggolni - azaz folyósabb-e a game ? Vagy csak magasabb FPS-t kapsz-e ... ?!
Szintetikus teszteket* bencsmarkokat lehet mellőzni - játékra vetted. -
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #930 üzenetére
De úgy érzem, hogy ennek az árából kb egy 10-15%al rosszabb gépet is ki lehetne hozni és megmarad a fele pénzed.
Hiszen akkor magad is tudod a lényeget és válaszoltál is a vártnak megfelelően
Sokan meg pont onnan váltottak ... csalódtak , mert azt hitték hogy ég és föld - hát ez így nagyon nem igaz ... rendszered semmivel nem lesz gyorsabb ...
De ha van rá lóvéd - szívedre hallgass ... -
_DiEGO_
őstag
válasz
HUfantom #928 üzenetére
Van aki az eszével és van aki a pénzével gondolkodik . Elkell dönteni mire kell ! Bencsmark király akarsz lenni , vagy TE is naponta kódolsz , tömörítesz ? Ha nem . tökéletes az úgy ahogy van
De ha a pénz nem számít - akkor vegyed a drága cuccot , mert ami drága , azt mondják jobb isAMD GPU meg lenyomja az összes i7 -et kódolásban ... szóval a TE döntésed ... csak megfelelő szoftvert kell használni .... ami használja AMD vagy NV -t . Én most veszek nemsokára egy FX-4100 vagy vagy FX-6100 -at . Több nem kell minek mihez ? Nem szintetikus tesztekhez kell ...
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ittakary #922 üzenetére
Ez miért ? Mi az hogy belekötni ....ezt is TE adod így be .... miért kell ?
Egyszerübb lett volna max egy :
ha lehet ne linkeljünk olyan részt ami esetlegesen hirdetésgyanús lehet ...Szóval emberségesen is hozzálehet állni dolgokhoz - meg kötözködően is ... meg kihanemén mondja meg a frankót .
Szóval úriember módon és tisztelet tudóan is lehet valamiért megjegyzést tenni , illetve valakit megszólni .
Messze nem azon volt 100% -ra , hogy ebből bármi haszna is legyen... Jóhiszeműen , segítőkészen beadott egy jó alternatív megoldást , lehetőséget .Nem vagyok ügyvéd még
csak nem szeretek sok méltatlan dolgot / esetet.
De mindez mintha megsem történt volna és semmi gond nincs a semmiből , haladjunk tovább .Amúgy nagyon jók az AC termékei , magam is mindkettő gépünkben eme márkát használom probléma mentesen
Procikra , második gépbe a HD4850 -re és házhűtőm is AC , nagyon baráti árért jó minőségű , csendes és jó hatásfokú hűtőegységet kapunk ...
-
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
válasz
deadwing #913 üzenetére
Mert 2 elöl 1 hátul igy több e befújt , mint a kinyomott / kifúvatott levegő ... nem jó megoldás.
Kiszívó hatás legyen a több / nagyobb /erősebb . Erre ügyelni .
Sok ilyen géppel találkoztam , hogy csak befele nyomatták a levegőt....roszabb eset . Ha egy venti van csak - az mindig is el / kiszívó - azaz kifele nyomó hatású legyen hátulra ...vagy épp fent kifele .
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ricshard444 #901 üzenetére
Hol írom azt hogy sz@r - csak nem szerencsés választás
Nézd [deadwing] esetét --- pedig ASUS és mégis végez gyalázatos munkát
-
_DiEGO_
őstag
-
_DiEGO_
őstag
Giga se sok vizet zavar drivere esetén [GV-R699D5-4GD-B]
Az egyetlen letölthető drivere : AMD Driver 8.82 106.62 MB 2011/03/10
Talán ezekre mehet az alap AMD driver ... nem specifikus
-
_DiEGO_
őstag
válasz
deadwing #857 üzenetére
Na hali itt is
azért volna Dual BIOS a kártyán , hogy 1. van az ""alapórajel ... ezzel annyit megy amennyit tud - ezt nem húzni ... azért van az BIOS 2. --> OC , azalatt megyen magasabb órajelen ... Az utolsó optimalizált driver a 6990-re a 11.12 - ezt kell használni .
Amúgy érdemes megnézni más gyártók oldalát , melyik gyártó mit ügyködött - Pl Sapphire kiadta a saját 12.4 -esét [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest