- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion #16822 üzenetére
Hali.Nálam is előfordult az ilyesmi.Nem csak játékok alatt csinálja hanem ha pl:több ablak van mint például egy hibrid fizikás rendszernél ami nem látható helyen van és Nvidiás kártyához van adva,és ha át tévedsz az egérrel könnyen meglehet,hogy így fog visszatérni.Volt mikor négyzetes,csíkos bugként láttam elég érdekesnek bizonyult mikor elsőnek észrevettem,de semmi ok a pánikra nem a kártya memóriái a hibásak csak szoftveres bug ami érthetetlen módon ezek szerint nem javítottak bő egy év óta
Friss Catalyst + SP1 rc megoldotta a problémámat jelenleg nem tapasztaltam ezeket a hibákat.
-
Giot
addikt
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion #9960 üzenetére
Értem mert nekem általában Win7 alatt szokott néha szétesni az egér mutatója talán valami búg mert a kari hasít mint atom,és eddig fagyások nem jelenkezdtek.Ki jelenkezek a Win7 ből aztán be,és megint megy normálisan a mutató hetekig hónapokig.Sőt a kari most húztam is Gpu órajel:900MHz Memória órajel:1250MHz fesz alapon.
-
kasa85
őstag
válasz
Scorpion #9955 üzenetére
Nekem is ez a gond amióta a karim megvan,igaz én cseréltem is mert az előző HD5870 es karim hibádzott 2d órajeleken(szemetelt).Nekem mind két HD5870 es karimmal ugyanezt csinálta drivert től függetlenül mert mióta megjelent a Hd5870 azóta mindig frissítettem havonta a drivert.Az előző karim e Powercolor volt na az szemetelt 2 d ben Most Gigabyte van gariba kicserélve ez nem szemetel 2d alatt,de úgyszintén nagyon ritkán nekem is sztét esik az egér mutatója csíkok lesznek a fején,téglalap stb.
-
XoZ
aktív tag
válasz
Scorpion #8795 üzenetére
A táp elég hozzá. Az 5850 kb. ugyan annyit fogyaszt, mint a 8800 GTS: [link].
A G betű azt jelenti, hogy a Dirt 2 játék is mellékelve van kupon formájában (Steamről letölthető). A kártya nyákja és hűtése megegyezik a többi referencia kártyáéval, viszont előny az egyéb kártyákhoz képest, hogy a BIOS jóval magasabb órajelekig engedi a tuningot (a BIOS határozza meg, hogy a CCC-ben mi a maximális beállítható órajel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest