- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Hm... Merevlemezt ellenőrizted?!
Ha alaplap órajelen is előfordul ez a hiba akkor vagy inkompatibilitás jött elő neked a memóriák iránt. Az alaplapod nem kedveli, vagy a Vinyo illetve RAM haldoklik...
Akkor is szokott ilyet csinálni mint amikor nem bírja az adott Memória időzést a ddr.
Én valószínű alaplap órajelre beállítanám, everest rendszer stabilitás... és sasólnék. -
HSM
félisten
Ó, jajj, ez így már több minden is lehet... De sanszos, hogy vagy az alaplap, vagy a ram, vagy a proci, esetleg a táp. De nekem a lap a leggyanúsabb. De sajnos ezt nagyon nehéz így leszűrni...
Külön-külön kéne tesztelni az alkatrészeket egy másik, jól működő gépben vagy tesztpadon.
-
Cybertrone
veterán
-
Robi BALBOA
őstag
Szia!
Olvastam, hogy problémád van a 5850-es kariddal, a gép tuningolva produlálja a jelenséget vagy tök alapon is csinálja?
A tápodon mennyi 12v-os ág van, áganként mennyi ampert képes leadni és hogyan vannak elosztva az ágak?
Az alaplapra a kiegészítő 12v-os 8pines tápcsati rá van dugva? -
Razermazer
őstag
A kártya Bios átírás az orvosság ez eddig. Gondold el ugyanezt nálam az 5970-el. Megelégeltem a dolgot, és átírtam a biosába az üzemmódok közötti őrült nagy váltást. Azóta semmi bármelyik drivert is teszem fel.Csak nálam ez jelentkezett utánna fekete képernyő aztán kék, és visszaugrott hogy az ati vezérlő hibát észlelt, de már visszaállt. Mondom tudodkivel szórakozzál(mondtam neki ne sípoljál printelj
Mucsi Zoltán után szabadon ). Ha kell segítség ebben csak írj, már elkészítettem egy sablont hogy mit kell csinálni
azt küldözgetem ide oda annak, aki elég bátor hogy meglépje.
-
-
ricsi99
addikt
Tipp:
Ha jól tudom a powerlay -al van valami gáz,amit driverekkel próbálnak orvosolni, én amikor teszteltem akkor jött elö amikor tul sok volt idle/load közt a különbség, probaképp valami tuning progival hozd egyszintre, hogy ne váltogasson igy üzemmodot, ha ez beválik akkor addig kell valami régebbi drivert keresgélni amig jó nem lessz ,aztán imádkozni hogy megszünjön ez a gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest