- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Robi BALBOA #15534 üzenetére
i5-7
-
ricsi99
addikt
válasz
Cybertrone #15530 üzenetére
ugy látom nem vagy tisztában egy szénétuningolt i7-i8 fogyasztásával...
. ennek a lapnak a tervezésénél nem hinném hogy egy irodai gép lebegett volna a tervezők szeme elött,
nekem pl a dfi lapom a saját tesztprogija szerint 160w ot eszik tuningolva a procim....és csak 1,35 öt kap... namármost ebben a lapban én simán el tudnák képzelni egy olyan összeállitást amiböl meglenne a 600w is...viszont való igaz hogy a mostani cuccaidnak elég 1,
én amikor az elözö hsz -emet irtam arra gondoltam hogy sokan az egyszem 8 pines csatiban használnak sima 4 pines tápkábelt -
ricsi99
addikt
válasz
Cybertrone #15520 üzenetére
Ha a kiegészitö molex csatira gondolsz akkor az a vga-hoz megy ,ha meg arra hogy a procihoz 8 pines csati van az alaplapon ahhoz azt tudom mondani hogy nekem amig q6660-om volt és picit tuningoltam ,kb 1 hónap után szabályszerüen barnára égett s tört a 4 pines csati az 550-es enermax tápon
-
ricsi99
addikt
Tipp:
Ha jól tudom a powerlay -al van valami gáz,amit driverekkel próbálnak orvosolni, én amikor teszteltem akkor jött elö amikor tul sok volt idle/load közt a különbség, probaképp valami tuning progival hozd egyszintre, hogy ne váltogasson igy üzemmodot, ha ez beválik akkor addig kell valami régebbi drivert keresgélni amig jó nem lessz ,aztán imádkozni hogy megszünjön ez a gond -
ricsi99
addikt
válasz
Cybertrone #15419 üzenetére
Sapphire 5830.... tudtommal 5830-bol nem volt ref. kari.
-
ricsi99
addikt
válasz
Cybertrone #15417 üzenetére
nem akarja "többszálasra megcsinálni" mert hát ugye akkor elbukná ezt a ficsurt térjünk vissza az eredeti témához....Az új MSI Afterburner próbálta már valaki? Nálam állandoan elszáll valami dll hibával.... a régi műxik csak ott nem megy a fesszabályzás.... egyáltalan van valami software amivel tudom állitgati a kari def. feszültségeit?
-
ricsi99
addikt
Szerintem nézd meg a Benchmarkot Psyhx-el és annélkül, látszodik a különbség ,ha ugy gondolod számodra megéri akkor tarsd meg a 8800gts-t és kész ,ha meg nem akkor kikapcsolod, sima ageia kártya sincs a támogatott cuccok küzt az nv-nél....,s a teljesitménye sem lehet már tul meggyözö....
-
ricsi99
addikt
Most különösen figyeltem a benchmarknál ,s a különbséget láttam ,de egyenlöre nem gyözött meg Physx, az a pár törmelék,üvegszilánk, ruhalobogás még ,szerintem nem éri meg a + kártyát, játékmenet közben (számomra) eléggé észrevehetetlen. amivel viszont elégedett vagyok az 5830 -as teljesitménye az 5870-eshez képest ,igyaz nálam csak 1600*1200 as felbontás van de nem volt sokkal kevesebb az fps (900/1250)
-
ricsi99
addikt
válasz
Kelvin #15370 üzenetére
Fizikára nv karit tartani felseleges, Mafia2 miatt vettem egy 8800gt-t azután megnéztem karival/kari nélkül s semmi különbséget nem láttam.... prociterhelés volt nagyobb... amig nem csinálnak echte olyan játékok ami használja is a játékmenethez ,addgi csak pár + effekt lessz szerintem...
-
ricsi99
addikt
válasz
Robi BALBOA #15342 üzenetére
Fú ,ez nekem kinai ,én nem szoktam a catalist-ban semmit matatni ,felrakom a drivert és kész.
Nem 3dmark -al szoktam játszani az nálam csak viszonyitási érték, simán játékok alatt nézegetem az fps- számot
Jah és én 1600*1200-ban játszom ott nem érzékelen hogy a szürök javitanának a kép minöségén... max 2* es antialisangot vagy mit szoktam engedni játékokban -
ricsi99
addikt
válasz
Robi BALBOA #15340 üzenetére
Milyen procikat használtok ti? Nekem i750 4,1ghz-n a 4870cf et nem hajtotta ki... játékok alatt sem volt sose 100% terhelés szinte...max alacsony felbontáson 25 millio szűrövel,de ugy meg elmosodott volt a kép.... igaz nekem crt-m van.... tft-n annyira jobban mutat a sok szűrővel? A mostani 5830-at már ki tudom hajtani ,de ez lassabb is 20%-al kb
-
ricsi99
addikt
-
ricsi99
addikt
Üdv
Használ itt valaki 5830-as karit? Mindenkinél 50/70 -es karikat látok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest