- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Szerintem nézd meg a kábel nincs-e megtörve mert az okozhat elméletileg ilyet.Ha a kép már volt a Windows is felállt nem fagyott ki akkor ott a kábelekkel lesz a gubanc.Én ijenkór a billentyűzeten megnyomom a Num Lock-ot kis fény jelzi ha be van kapcsolva kapcsold ki be ha be van, de nem kapcsol ki vagy nincs és nem kapcsol be lefagyott a rendszer akkor a bill sem működik ha igen nincs fagyás.Ha jól látom egy karink van a felpörgés normális nekem is szokta ezt csinálni Windows bejelentkezés előtt no para
Esetleg a kari másik csatlakozójába is bedughatod a kábelt mert nekem is 2 van rajta.
-
szki
őstag
-
Rica
senior tag
Ha a procid alapfeszen (már ha 1,25 Voltot értesz rajta, mert az E8400-asoknak alaphoz általában elég 1,20 vagy kevesebb) megy 3,6-ot, akkor simán megy az 4 fölött is. A rammal lehet 2 hiba is:
1. nem írod, mennyi van belőle, winfos7-hez sztem kell 4GB, de ezt nézd meg abban a totyikban.
2. nézd meg, mennyi feszt adhatsz nekik max (rá van írva), nem hiszem, hogy 0 % a tuning potenciálja.
Ha tutira a rammal van baj, nehogy beruházz egy új cuccra, én egy éve 9500-ért vettem 2*1GB narancs Geil Ultra 1066-ot, aminek 2,4-et lehet adni, de 2,3-mal atom stabil 1152-őn. A deszkád biztos hogy viszi a 450-et.
Segítek szívesen priviben is.
Milyen játékkal próbáltad a kártyát, amiben CPU limitbe futottál 3,6-on? -
Rica
senior tag
Ha cuccaidat beírod az adataidhoz, akkor könnyebb lesz segíteni. Milyen deszkád van? Mihez kevés az E8400 3,6-on? Nekem alapon kihajtja a túlhúzott 4870-est, végig kerestem a totyikban (mert hogy tavaszra én is tervezek egy 5870-est), aki ért hozzá, mind azt mondja, hogy bőven elég.
-
zuchy
őstag
Már régóta nem trémákkal mérjük össze a kártyák erejét. Régebben még jó volt, de most...
Ha trémárkra gerjedsz, akkor venni kell egy GTX295-t. Amúgy a CPU fogja vissza a 3DMark-ban, azért kapsz viszonylag keveset. Egyébként ha valami kézzelfogható eredményt akarsz, akkor extrem-en kell letesztelni. -
luw2win
őstag
Hát tényleg karcsú, gondolom a proci miatt, az a baj hogy ezzel én is így leszek, mert nekem is wolfim van
3.8 - 4.0ghz-en még nézd már meg, megy az bőven annyit, de legalább 3.8-on hogy lesz-e még nagyobb különbség,
Meg ez vantage, egy crysis tesztet is ugyanígy több órajelen, vagy akár más játékokat hogy ott mekkora a kül. -
Devid_81
félisten
Szerintem menne az a CPU 4000-4200-at is.
Ott kellene megprobalnond ujra, mert eros CPU limit szaga van a 3200-3600 kozotti pontsszamnovekedest nezve.
Mert igy tenyleg sovany kicsit, nekem ettol tobbet tud a 4890-esSzerk: Nekem a GPU score 10618, szoval volna ott ero valahol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest