- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SSJ2Vegeta1 #19969 üzenetére
Kapcsold ki a hibernálást
-
LLKobe
veterán
válasz
SSJ2Vegeta1 #19966 üzenetére
Nem hinném hogy a szabad helynek köze van az újraindulásokhoz, de azért az nagyon kevés. Szabadíts fel 4-5 gigát, legyen a lapozófájlnak helye. DDR2 vagy DDR3 ramod van?
-
LLKobe
veterán
válasz
SSJ2Vegeta1 #19964 üzenetére
Proci feszét minek csökkentette? Annak semmi értelme nem volt. Sztem amiatt kékhalálozik.
Ha plusz ram lett beledobva, valszeg annak, vagy az NB-nek kéne egy kis feszkót adni, vagy lazítani a ramok időzítésén.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
SSJ2Vegeta1 #19962 üzenetére
Ha teheted ne OD-vel állítsd a feszeket, hanem BIOS-ban. Ennyi idő után azért egy CCleaner-t megérdemelne a gép... Ha mindennek tudod a jelszvát, akkor mindent pipálj i benne. Ha nem, akkor hagyd alapon, ahogy bepipálta.
A procid unlockolt. Tesztelve lett, hogy elég e neki a feszültség?
-
Z10N
veterán
válasz
SSJ2Vegeta1 #19952 üzenetére
A 2T-t, a DRAM beallitasnal kell a CommantRate-t atallitani, de ha nem nyultal hozza alapbol azon szokott lenni altalaban. 8GB-nal a win mar nem csinal lapozo es hibernacios file-t azert telt meg a C: ujbol.
-
Z10N
veterán
válasz
A 2T-t, a DRAM beallitasnal kell a CommanRate-t atallitani, de ha nem nyultal hozza alapbol azon szokott lenni altalaban. 8GB-nal a win mar nem csinal lapozo es hibernacios file-t azert telt meg a C: ujbol.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Az adatlapodat töltsd ki légyszi. Cuccokat...
A hideg nem árt neki. A 2T az pedig a Command Rate beállítása. Így keresd a ramok időzítései közt. Általában az utolsó. Az NB-t tuningolod? 4 modulnál a stabilitáshoz már elkélhet neki az 1.2v, ha instabil a rendszer. Az nem sok. -
Z10N
veterán
válasz
SSJ2Vegeta1 #19811 üzenetére
Lehet nekem is hasonlo problemam lesz. Majd probalgatom a feszultsegeket. Addig is marad a 2T
-
Tomko78
őstag
válasz
SSJ2Vegeta1 #19835 üzenetére
Neked a ramjaid 1600 - ok ? mert ha igen akkor egyáltalán nem kell húzni a cput , amúgy se a cput kéne húzni ahhoz hogy ne 1333 mhz menjenek
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
NB tuningolva van vagy csak alapon?
-
fasterware
aktív tag
válasz
Nem lehet, hogy inkább a memóriának adjál 1,65 v - ot ?, mert 1600 Mhz - en legalább annyi kellhet neki. Szerintem próbáld ki. Ja és ugye egyformák a ramok?, 9-9-9-27 időzítésekkel és CR: 2T legyen.
Hátha így már jó lesz. -
válasz
SSJ2Vegeta1 #19676 üzenetére
A varmi2 által ajánlott freezer 13 pro egy jó hűtő... hasonló árban van még CoolerMaster Hyper 212 plus, ami 5-6 mm-el alacsonyabb... az ilyen toronyhűtőknél' a magasságot figyelni kell, hogy befér-e a házba. Továbbá melyik forgatható...?
A Hyper 212 tud hátra is fújni, kifele a házból... én anno azért vettem meg.Varmi2:a freezer 13 pro is forgatható?
CM Hyper 212+ van az én X4 955-ön, 3,6-ra van húzva a HD videókódolások alatt, egyébként alulfeszelve megy 3,2-n....
Igaz nekem a nappaliban van...De én is pont ezért cseréltem hűtőt, hogy kuss legyen...
-
varmi2
nagyúr
válasz
SSJ2Vegeta1 #19676 üzenetére
Nekem 955-öm van, és most 3900Mhz-n ketyeg 1,375V-on.
Nekem Arctic Cooling Freezer 13 pro van, halk és hatékony, és az ára sem vészes. Nagyon ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest