- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
KKK-007 #23969 üzenetére
Hát nem tudom , mert a 900 chipes alaplapok azok mondjuk elég forró fejűek , de a 890 nem kéne , szerintem rendelj egy AC MX4 pasztát és nézd meg azzal , ha azzal is ez lesz akkor lehet a cpu hűtőddel van valami , mondjuk volt nekem hogy véletlenül nem dugtam rá rendesen a ventik vezetékét a alaplapra és passzívban ment a hűtőm , hát egyből 62 fokra ment fel biosban csak lestem hogy ez vajon mi
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
KKK-007 #23961 üzenetére
Van az úgy, hogy az embernek már az agyára megy, annyira keresi valamire a megoldást...ilyenkor én - főleg a számítástechnikai dolgokban - el szoktam fogadni azt, ami van, és nem foglalkozok vele, hogy miért nem olyan, mint másnál. Főleg, ha egyébként meg hibátlanul teszi a dolgát így is.
Ezek a hőfokok sehol nem garantálhatók szabvány szerint. Örülni kell, ha alacsonyan maradnak, de ha nem, hát azért még nem dől össze a világ -
Taifa Díaz
őstag
válasz
KKK-007 #23954 üzenetére
Igen, egy rossz minőségű - vagy nem megfelelő mennyiségben felvitt, a kettő nem összekeverendő - paszta sajnos ronthat ennyit, még többet is a hőfokokon egy kóser pasztához képest. Próbáld ki az MX4-et, bajod nem lehet belőle. De: csak egy borsószemnyit vigyél föl a felületre szép egyenletesen elosztva.
-
válasz
KKK-007 #23930 üzenetére
Ez nem jó!
1., Paszta túl sok
2., Rosszul rögzítve
3., A ház szellőzése rossz: pl. egy toronyhűtő nem a hátsó házventi felé fúj, ami onnan továbbdobja a meleget.De ha az a hűtőd van, ami az adatlapodon szerepel, ami nagyon jó hűtő, akkor a 3-as pontot felejtsd el. A hűtőd hátránya, hogy nem lehet forgatni a helyes irányba. De egy AC Freezer 64pro van annyira erős így is, hogy bőven el kell vinnie egy húzott Athlon II X2-250-et. Megy a venti?
szerk:
@troll81 az egyik legjobb hűtő van KKK-007 prociján. Ha működik nem kellene cserélni! -
troll81
addikt
válasz
KKK-007 #23925 üzenetére
nem kell tiltani meg mire kell h huzod? nekem alapon 3.2 ghz a 6870 el jol el van és 1.308 -1.320 volton crysis 3 45 fok ennyit tud meg 60 fpst 1600x 1050 en de meg probáltam huzni is alapfeszen 1.4 en megy 3.6 ot de nem nyeretem fpst sokat ugy h marad a gazdaságos verzio
-
Skimaster
senior tag
válasz
KKK-007 #23710 üzenetére
Jól mondták,túl sok paszta,vagy nincs jól lefogatva,mikor a Scythe-mat feltettem,nekem is felment 90 fokra,rögtön lekapcsoltam,megnéztem,és az egyik lefogató fület valahogy nem húztam le rendesen és ezért volt.Mikor helyre raktam egyből jó lett.Ha tegnap pasztáztál és előtte jó volt,akkor 100,hogy valamit nem jól csináltál.
-
válasz
KKK-007 #23710 üzenetére
+1
A hűtő felhelyezésével van a gond... pl. túl sok paszta...
Jobb lapoknál van CPU FAN alert, ami default-ban be van pipalva, azaz ha leáll a venti, akkor jelez a gép, ettől függetlenül persze érdemes ránézni, hogy megy-e és milyen fordulaton.
Osztom én is azt, hogy kb. 30 fokon kellene lennie az alapjáratnak... ez néhány fokot változhat a szoba hőmérsékletétől és a ház szellőzésétől függően. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest