- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
#81556480 #15469 üzenetére
Szeretem a viccet csak nem értem.
Elkurvultál. Ez van. Asszony lettél. Ennyi.Blöki: te mindig is riherongy voltál. Ha nem irod le is tudjuk.
Andris: ez így korrekt.
Látod bolhás. Kikkel vagyok én körbe véve? Kóklerek. Hurotok. Oszt nekem ezekkel kell küzdeni egész nap. Nap mint nap. Csoda hogy idegállapotba vagyok?
-
Gyuri27
félisten
válasz
#81556480 #15457 üzenetére
Nem oltás ez. Majd ha sokat jársz ide. És aktivan részt veszel a dolgokban meglátod.
Nem mondom, hogy meg is érted zintellel meg nvidiával. De majd elmagyarázzuk.Sirandrish: nem volt. Mi mégis sokan kitartottunk. Hogy ne menjen tönkre a cég. Hogy most amd-t vehess. Mert most épp jobb. Semmi baj ezzel. Csak ne nevezd magad amdésnek.
-
Beretvás
veterán
válasz
#81556480 #15438 üzenetére
Ne sírjá engem lefokoztak..
Topikjában, megmagyarázták ,hogy minek sírnak úgysem jelent semmit a rang, de akkor minek is van ha semmit nem jelent? Valamint ha már újakat akarnak adni akkor adjonak újat ne tegyenek vissza egy olyan rangra amit évekkel ezelőtt elhagytam...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
#81556480 #14609 üzenetére
A proci. Sok flash, java meg egyéb szarok eszik a procit. Meg eleve a Win.
Meghalt a 955-m. Mondom nem költök sokat olcsóé vettem egy 270-es athlont.
Hát döcögött. Anyunak, maminak 1 max 2 oldal egyszerre facé-ra jó. De ennyi.
Vettem egy 640-et (meg a 270-nál a game se volt az igazi). Most jó.
Annó is volt 2 magosom. Akkor el lehetett vele lenni. De ma már kell a 4 mag szerintem. -
stratova
veterán
válasz
#81556480 #13900 üzenetére
Laci elvtárs amint átadja az új 3-as metrót... elkerülő féltáfedéses könnyűszerkezetű járdasziget bal alsó szegletét, amely a két évvel később elkészülő, és kezdettől fogva félig lezárt mozgólépcsőhöz vezet.
Részemről a nap kérdése, hol lehet kapni 102 cm-es babakádhoz dugót, mert a mostani 3 év alatt elöregedett és ereszt. Vagy marad a dugó nélküli új gyerekkád (esetleg lavór a kád alá fürdés idejére. Nekünk csak zuhanykabinunk van a tosolást meg még csak játék szinten csipázza, ha a fejére folyik azt nem, meg ott ugye pancsolni sem lehet).
-
ViZion
félisten
válasz
#81556480 #13057 üzenetére
Nagyon szívesen Neked, mézes kis vattacukor...
Ehh, The Passage-t nézem, vámpíros-féle. Kicsit elnyújtják és sok olyan rész van, h ne csináld te marha, mert meghalol ejj, de 'oszt csinálják, meghalnak, 'oszt néznek, mint a lukinyul. Szal. inkább a karakterek egy része az, aki idegesítő, többet ki lehetett volna hozni ebből, mert amúgy az alapötlet fain.
Spoiler: -ooops, ez nem műxik itt...
[SP]A hinivírus új verziója bontakozik ki ázsiában. Gyógyszer nincs, karantén, etc, de sokat nem ér. Akit megfertőz, az viszonylag hamar elhullik. Okos amcsik persze jól megmentenék a világot. Valami őserdőben találnak egy vámpírt, amit ott ketrecben tartanak, nevelgetnek a népek egy barlangban, nem tudjuk, h miért. Persze a nagyokos dokit megrája, az ős vámpírt leölik, fain. A fertőzött dokit hazahozzák, indul a kísérlet, halálra ítélteket oltogatnak vámpírvérrel, 'oszt nézik, h szenvednek, mert az kell, ha tudós vagy. Egyik fütyi kitalálja, h gyereket kellene oltani, hátha az nem lesz ronda, mint a bűnözők.Eeegen, a kidagadó viszerek az arcon a legnagyobb baja, amikor mellesleg szupererősek, telepaták és befolyásolják a polgárokat, akik a közelükbe kerülnek... Szal. kerítettek egy árvát, de az egyik ügynök megkedvelte, persze ettől még ótás volt, de most majd jól megszöknek, hiszen egy gyerekvámpír nem élhet karanténban. Közben az öregek is megunták a zacskósvért, 'oszt jól lelépnek... Ehhez ostoba dokik, meg ilyesmik segítenek, 10% önszántukból, 30% befolyásoltak, a többi részben szimplán hülyék.
Amúgy a bázison van egy kisebb sereg, mint Mordor kapui előtt, de a folyosókon nincs, kamerákat nem nézik -pedig kb. 5 percenként vki megjegyzi, h minden be van kamerázva-, és bumm, a ketreceket sem őrzik, viszont egy gombbal nyílnak. Szal. a tanyán a csirkéket jobban őrzöm, mondjuk ezek is szíják a vérem néha. Bad news: vámpírok szabadon. Good news: a h1n1 ezeket nem öli, és amúgy az amcsikért nem is kár. Mondjuk kaja nélkül meddig bírják?
[/SP]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest