- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
hokuszpk #20043 üzenetére
A első Cyberpunk 2077 Teaser Trailer 11 évvel ezelőtt mutatták be.
Annyira tetszett hogy sokáig ez volt a képernyő képem!
-
-
myckey
veterán
válasz
hokuszpk #18177 üzenetére
Elvileg a tápról még le sem járt a garancia, elég izmos darab, csak nem kellene. ...
Memória...franc tudja.
De egyébként van táp kéznél, bár másik gépből ki kellene szerelni, elfekvőben nem igen.Nem futtattam még diagnosztikai/nyúzó programokat.
tisztítók meg javítók voltak.Egyelőre, ( lement ddu és a javítás -tisztogatás, sok éves driver fenn ) megy.(játék alatt nem is volt gond asszem, utána a win alatt, mikor a problémákról írtam ezt jegyeztem meg) Ma olyan volt, hogy pillanatra elment a kép és jött is vissza. eseménynaplóban képernyőillesztő leállását és helyreállását írta. leginkább amd kapcsán van hiba a naplóban.(piros felk jel)
Meg a kritikus leállások, de most ilyet nem produkál.Ami van, a WIN nem akar felállni, miután leállítom a gépet. Reset kell neki, aztán ok. ( Értem azt " nem akar felállni", hogy elindul a gép, de a képernyő marad fekete, viszont a monitor nem készenléti jeles, hanem aktívan világít ) . Újraindításnál sincs ilyen gond.
-
Televan74
nagyúr
válasz
hokuszpk #18029 üzenetére
Veszettség?
Inkább én szúrnák a kínai hölgyikéket mint hogy engem oltsanak kínaival. Amúgy pénteken kaptam meg a másodikat(Pfizer)! Ami ugyan hülyeség ellen nem véd, de talán ellenállóbb leszek a koronavírussal szemben. Bár idén a nyaralás elmarad, nincs a tengerparton kedvem maszkot hordani!
-
Gyuri27
félisten
válasz
hokuszpk #17686 üzenetére
Tegyük hozzá az ugye 4k. De ha kicsit visszább vesszük is kevés lehet a 10. Az nv ezt full szopatásból csinálta. Mert megteheti.
Ha most kellene vga-t venni én se vennék 8 giga alattit.
De az is igaz, hogy casual gamingre ha az ember nem csutkáz ki mindent lehet jó egy használt 570-580 de még egy fury is 4 giga rammal (persze ez ugye erősen ár függő). -
ViZion
félisten
válasz
hokuszpk #16544 üzenetére
Van, igazad van. Nem az a bosszantó. Hanem az, h itt bizony maradt a komcsi rendszer, csak már nem is titkolják, h a "párttitkár" fia lesz a nyertes a pozícióra, vagy ővé a pályázat, stb. Nagyüzemileg, jogilag körbevédve lopják el, amit adóba befizetünk.
Németeknél is van ilyen, nem vagyok hülye. DE! Még így is ingyen autópálya szinte minden faluba, jól szervezett és működő tömegközlekedés, van eü ellátás, ha vállalkozni akarsz, akkor tegyed (itthon szarrá szívatnak, most ebben vagyok, az sem tudja a szabályokat, akinek ez lenne a dolga...).
És a legfontosabb: ha dolgozol, nem kavarod a szart, akkor hagynak élni, JÓL élni, nem hónapról-hónapra vegetálni. És ez a nem mindegy szerintem.
Megbecsülném én, ha megbecsülnének és nem a pízem alapján. -
Merula Alba
tag
válasz
hokuszpk #16307 üzenetére
Bocsánat, ezt elfelejtettem mondani. Nem gondoltam hogy fontos. Találtam hozzá hivatalos oldalon BIOS-t.
Viszont azt nem értem hogy kell frissíteni a proci előtt. Ezek a lapok engednek biosban turkálni proci nélkül is? Vagy nem így értetted? Látom itt is lesz mit tanulni.
ViZion: 2-3 lépésben maxolom ki magunknak a gépet, lesz pénz VGA-ra is. De az alap a proci és a RAM lesz. Addig megy a régi 750TI-vel. 2 hónapig az is megteszi. :-) Zene és játék megy majd ezen a gépen. A MIDI pedig nem proci igényes.Hosszabb távon (5 év kb.) biztosan nem lesz bajom semmivel. Az előző vas is sokat kibírt, persze videókarit kellett cserélni. De ez a taktika nekem megfelel.
-
-
norbert1998
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hokuszpk #15898 üzenetére
csak nem birom ki, tenyleg mukodik a pbo, ugyhogy nekialltam a ppt / edc limitekkel szorakozni. "ovatosan" dobtam ra 5% -ot.
most ott tartunk, hogy 4.4 -ig is elboostol , az avxes ibt max alatt meg allcore tartja a 4Ghz -t. Ez eddig ilyen 3.85 korul allt be.
vannak itt azert lehetosegek, csak birja a vrm, amit ezzel ismet a 105+ -os tartomanyba sikerult kergetni@Bloki isten eltessen !
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hokuszpk #15897 üzenetére
na eszembejutott, hogy meglepo modon megjelent anno a tomahawk biosaban a precision boost overdrive, csak anno ugye az 1700 ezt nemtudta, nemfoglalkoztam vele. namost gyorsba atloktem 'amd default' allasba, cine pontszam javult, cpu-z multi javult, lehet ujratesztelni mindent, hurra.
unnepelyesen kijelentem, hogy elengedem az allcore tuningot, manapsag kinek van erre ideje ? -
norbert1998
nagyúr
válasz
hokuszpk #15868 üzenetére
De van, úgy is droppol. Nem bírja a vrm.
FatCutter: na majd megnézem azt akkor. A try it-et nem mertem bántani.
KisCicc:
Most a default-tól annyiban tér el a jelenlegi állás, hogy XMP2800 van a ram-ra, és Game Boost módban van a proci. Ezzel minden mag stabilan 3.85-ig boostol, ami nekem egyelőre elég. -
stratova
veterán
válasz
hokuszpk #15139 üzenetére
30 alatti... kis válogatós, élből másnak hagyod a jó MILF-eket?
1-2 fogja magát és lejön a játszóra este 19 után egyedül, míg te a sajátoddal (MILF) meg a kölyökkel a homokozóban építed a formákat meg a várárkot. Anyjuk a hintának háttal te vele szemben gyerek mellettetek. Ő meg leül és mosolyogva hintázik, egy alig fenék alá érő ruhában.
Észreveszi hogy észrevetted majd mosolyogva elillan, te meg nem tudod sirni vagy nevetni kéne, mert a kölyök ma is 22:30-23-kor alszik el amikor már anya is K.O.Még pár ilyen és nyáron a homokozóban fenék és mell alakú várakat építek a gyerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged