- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
srácok, én bevallom, hogy hosszú évek óta nem játszom, csak mostanában szeretnék kicsit hétvégi koca gamerként visszatérni. szóval az én mércém nem igazán mérvadó, grafikában leragadtam a kb. 5 évvel ezelőtti witcher 3 + 60 fps fullhd szinten. de most mégis, felülve a hype-nak kipróbáltam a cp2077-et. azt kell mondjam nem igazán értem ezt a nagy radeon elégedetlenséget (főleg nem egy radeon topciban!). nálam egpu-ként pcie3.0 x4(!)-en futó rx 5500 xt 4gb alatt 2560x1080p default medium settings-el 25-40fps között "dübörög" a játék. persze ez vsz az én igényeim minősíti, de akkor is, baromira bejön a game, sőt még ilyen paraméterekkel is kifejezetten szépnek találom!
el sem tudom képzelni, hogy egy kb 4-5-szörös nyers teljesítményre képes rx 6800/xt-vel milyen komoly gondok lehetnek! értem, hogy 4K-ban veri a 3080, de tényleg kell annyira a natív 4k-t meg az nvidiát hajszolni 3-400k árakon? tudom, ezzel csak a csóró hozzáállást képviselem, de mégis, amíg nem lesz egyszer budget karim a 6000-es sorozatból, addig is vidáman fogok játszani néha a cyberpunk-al, mert egyszerűen király szóval mindezek fényében up mindenkinek, akinek jutott a 6800-akból és jó szórakozást az ünnepekre + ha tehetitek adjatok egy esélyt a CP2077-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...