Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busman012

csendes tag

Üdv!

Megoldottam az 5700xt "szoftveres" baját....
    Mint írtam korábban gondom volt vele, minden játéknál töménytelen FPS drop. Ilyenkor a GPU órajele folyamatosan ugrált, néha még GPU kihasználás még 0%-ra is beesett, ilyenkor hatalmas drop jött.

Driverekkel hiába próbálkoztam 19.7.5 se segített! (Telepítés, DDU minden volt meg volt.)
    Jelenleg 19.9.2 driver van fent (legújabb), mellette az MSI Afterburner monitorozásra!
    Wattmanon belül a GPU órajelét 1170-re állítottam jelenleg + 50% powert nyomtam rá!
    Így jelenleg a Final Fantasy 15 is új erőre kapott! :DD 1080p Highest + V-sycn ON! + NVIDIA Hairworks. FIX 60 meg van szinte teljesen, dadogás nincs már!

Ezt csak azért osztottam meg, mivel 138 ezer forintot kiadtam a kártyára és napokig nem volt sejtésem mi a gond vele! De mint kiderült a szoftver volt a LUDAS! Nem tudom az AMD fogja e ezt a szoftveres dolgot javítani, mert ez eddig ÖN GÓL! Nem népszerű a kártya annyira mint kéne lennie ár/értékben, hiszen a sok probléma miatt már az emberek félnek tőle, sokan meg eladták... Remélem tudtam segíteni egy-két embernek ezzel a kis tippel ha gond van a karival!
    :)

Új hozzászólás Aktív témák