- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz Synthwave #3499 üzenetére
ha csak annyival drágább, akkor sima ügy hogy azt vedd Ezt meg tudom erősíteni, nincs 0 dB(A)-s mód, mindig megy a blower. a Ref amúgy eddig egyszer ment le az Oázisnál 107-re, az szuper ár volt, én már majdnem 114-et fizettem érte. Szerintem jövőre lemegy 100 alá is, nem lepődnék meg.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez érdekes, mert eddig mindenhol azt olvastam, hogy határozottan halkabb és jobban is hűt, mint a ref - és csak 10 pénz a diffi (meg nem biztos, hogy jól emlékszem, de a blowernek nincs 0 dB(A)-s módja).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Chaser
legenda
+20-24e lenne stockhoz kepest a pulse, 570 itx pulse landolt a gepben elso korben, a kis sz@ros nagyon korrekt:) ezert is maradnrk ezen a vonalon, ha "ertelmetlen" is penzugyi szempontbol
Nagyon ritkan van idle a gep, de akkor a teljes nemasagot nem banom, gondolom felpassziv modot nem tud a stock es nyilvan terhelve is hangosabbSynthwave
Amiket talaltam rola az teljesen korrekt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Krisz0418
őstag
nagyon random kinek van gondja a kártyával, lehet függ a többi hardvertől is vagy én nem tudom. De nekem ilyen alap szarokon kivül semmi gondom nem volt vele és azóta sincsen. Jön, megy teszi a dolgát. Mario szépen fut rajta 480p-be
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Tanisz
senior tag
válasz padam87 #3494 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Fura ez a kapacitás hiány probléma, mert én nem hallottam Vega kártyákkal kapcsolatban korábban ilyen problémákról amikor megjelentek.
Mi változhatott?
Sőt az RX 480 és Vega-val lett megint Radeon kártyám és driver ügyileg nagyon meg voltam velük elégedve, soha semmi gondom nem volt semmivel.Fura nagyon, biztos már nagyon ki kellett adni az RX 5700-as szériát a driverekkel meg el voltak csúszva.
Ez soha nem fogom tudni megfejteni, csak "költői kérdés" volt[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
padam87
tag
Szar a driver. Az enyém úgy indult, hogy artifactolt és villogott. Már írtam is az eladónak, hogy mehet is vissza. Előtte felnéztem redditre, és ott írtak hasonló gondokat a 75hz-s ultrawide freesync monitorokkal. Kipróbáltam másikkal azzal semmi ilyen nem volt.
Aztán rá egy hónapra jött egy driver ami javította.
Így megy ez AMD-nél ahogy nézem... koránt sincs akkora kapacitásuk szoftverre mint az nvidiának, nagyon lassan fejlődik a driver.
Most is van egy csomó bug még. Pl tegnap valaki összeszedett vagy 10 et (abból nálam 2 jelentkezik), de mára már letiltották a posztot... https://www.reddit.com/r/Amd/comments/drn670/bro_amd_when_will_you_release_a_stable_driver_for/
Ezért javaslom én mindenkinek azt, hogy elállási lehetőségre készüljön fel ha ilyet akar venni.
-
Tanisz
senior tag
válasz padam87 #3492 üzenetére
Köszi szépen
Ez "szórakozás" a hardver miatt van? Vagy esetleg csak sz@r a driver, vagy a bios rajta? Vagy mi miatt?
Nem nagyon igazodok ki a dolgon jelenleg. A Vega 56-mal semmi gondom nem volt sohasem, ezért kérdezem.A Gigabyte-tól óckodom, volt tőlük már 2 kártyám is, legutóbbin egy 280x Windforce 3X és a VRM elpukkant, pedig a házban lévő szellőzésre nagyon odafigyelek, a másik kártyán is hűtési gondjaim voltak.
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
padam87
tag
Strix, Nitro, GamingX, Red Devil közül azt amit legolcsóbban megkapsz.
Giga is nagyon jó kártya, ha olcsóbban meg tudod venni mint az előzőek egyikét.
A driver az nagyon necces még, redditen még a mai napig tele vannak issuekkal. Vedd olyan helyről ahol van elállás, akkor sok gond nem történhet... ha szórakozik én egyből visszaküldeném.
[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Általános tanácsot szeretnék kérni.
Jelenleg egy Asus ROG Strix Vega 56-ot használok.
Meg vagyok vele elégedve, szeretem.Viszont játszok a gondolattal, hogy feljebb váltanék, ha érdemes egyáltalán, azért is mert 1440p-s 144Hz-es FreeSynces a monitorom. (Acer XF270HUAbmiidprzx)
Így jön képbe az 5700XT. Gondolom az 5700-ra nem nagyon érdemes Vega56-ról váltani a kb. plusz 10%-kért
Melyik custom kártyát lenne érdemes nézegetnem, jó hűtés és tartósság a szempont? ROG Strix, Nitro+?
Nem akarom OC-zni a kártyát,dual biost sem akarok mókolni, annyi az igényem, hogy berakom a gápbe, drivert telepítek és használom.
Érdemes RX kártyákban gondolkodnom, ahogy olvasgattam a fórumot pár driver problémáról láttam panaszokat, ezek megoldódtak, vagy meg fogják őket oldani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Halihó.
Olvasgattam már a témában, de azért bedobom ide is, mert soha nem árt egy kis haza input.
Szóval szerintetek a Sapphire Pulse RX 5700 mennyire jóféle hűtéssel rendelkezik? Nyilván a ref. blowert megeszi, de ezen kívül mik a benyomások a kártyáról?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mumee
őstag
Sima 5700-ból továbbra se érdemes a referenciánál tovább menni max ha <10e a ráfizetés.
5700XT-nél meg pont a referenciát nem érdemes erőltetni, mert azt a teljesítményt kb. tudja a sima is és nem éri meg a felárat.Azt nehéz megmondani, hogy mennyi user error és mennyi nem.
Lásd barátomnál az anomáliákat az Intel IGP szoftvere okozta, leszedte azóta hibátlan, alapból nem is gondolt rá.
Amíg a maradék driveres gondot nem orvosolják nem érdemes igazán erőltetni az fps limitereket, mert sokaknál gondot okoz itt legalábbis PH körökben, de szerintem el lehet lenni 180fps-el is, nem abba fog meghalni a kártya hogy annyin megy amennyin tud.A freesynces anomáliák 99%-a pedig főleg abból adódik, hogy a monitorgyártók trükköznek a pixel clock-al és ennek önmagában semmi köze a freesync-hez csak a jelenlegi driver nem tudja lekezelni gyárilag (van monitor overdrive AMD driverben ami megoldja legtöbbször).
[link] -
Ryos91
csendes tag
Srácok!
Milyen alap monitorozó programja van az AMD/Radeonnak?
Mármint ami hasonló mint az MSI Afterburner.
Fentebb láttam, hogy valaki írta van saját monitorozója és minden mást ugye a Wattmanban igény szerint ugyan úgy állíthatunk kb. Az a teljesítményfelügyeletes téma lenne?[ Szerkesztve ]
Üdv, Ryos91
-
Chaser
legenda
én nem gsync monitorokat nézek, hanem freesync/g readyket, pont a "direkt" gsynkeseknél láttam gondokat ( :
Create.
hajrá
már vittem vissza egy tápot, lehet megy a második is, vga-t nem szeretnék
számszerűsítve nem olyan hatalmas árkülönbség van az 5700 pulse és "felső katos" 2060s-ek között amiket néztem, hasonló hűtésűnél 10e ft, másik kettőnél 20e ft, ha mellényúlnék a radeonnal nem volt egy hatalmas business_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
én ma kapom kézhez a 5700xt nitro+. 2060supert váltott, kíváncsi leszek, azon ment a gsync is a freesynces monitoromon hiba nélkül. DDu-val már elökészítettem a terepet, msi ab-t, rivatunert ilyesmiket mind lepucultam, szóval tényleg csak berakom, driver fel és semmit nem állítok rajta, max a freesyncet bekapcsolom, ha be kell külön.
-
veterán
válasz Create. #3473 üzenetére
a freesync egy nyitott szabvany nem? tehat van egy minimalis eloiras, aminek meg kell felelni, es annyi. azon felul azt valtoztatsz, amit akarsz...
ezert jobb a gsync. ott miert nincs gond semelyik monitorral?
mert zart, nem modosithatsz rajta, kulon elektronika vezerli, stb...van 30-60Hz freesync, van 45-60, 30-75, 45-75....
annyi fele van belole, mint egen a csillag...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Chaser
legenda
ab engem nem érdekel személy szerint
olcsó fs monitor nincs, fs monitor van
tegnap olvastam egy órát teszteket és kinti véleményeket, zöme nem user errornak tűnik sajnos
pedig nagyon szemezek pulse 5700-te, de nem akarom opatni' magam, kis rx 570 kapcsán már megvolt ( : szintén nem user error, de azt apróért' vettem, belefér.._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
A freesyncel vitatkoznék, mert nem azért kapja meg a plecsnit a monitor, hogy ne menjen és az amd által elöírt szabványnak emiatt meg kellett, hogy feleljen. Az AB-t még aláírom, de ott is érdekes nv oldallal nincs gond, tehát nem feltétlen az AB-vel van itt se baj, de igen ezt ki lehet váltani, viszont a freesyncet nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Create. #3471 üzenetére
nem teljesen.
de az, hogy AB-vel nem megy, az ne az amd hibaja legyen mar...
meg az se, hogy az olcso freesync monitorral nem megy...
nekem pedig olcso freesync monitorom van, nem hasznalok AB-t ( minek, van az AMD-nek is monitorozo progija...) es csakis tulhuzasbol adodo hibaval talalkoztam.
nem hasznalok fps limitet, 30-144Hz kozott megy a freesync a monitoron WQHD felbontasban, es nem tunnek el a hegyek, autok forzaban, nem akad a pubg, tokeletesen fut a witcher, pedig az egy 4 eves jatek....
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
addikt
az a baj, hogy itt az user errorra fogjátok a nem müködö freesyncet, az fps limitet meg hogyha van fent monitorozó program. Aminek amúgy tök alapnak kellene lenni, hogy müködik magától és nem akadnak össze. Mert ugye bepattintod a kártyát, drivert felrakod a legújabbat (a win10 alap, hogy friss) és mindennek mennie kellene normálisan, minden ettöl más lehetne user error.
[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz zsida.kornel #3467 üzenetére
Windowed módban is mennie kell a profiloknak. Ha meg a bővített szinkron kikapcsolása megoldja, akkor tedd a global beállításoknál off-ra.
Egyébként nekem is voltak ilyen megfagyások, de ezeket mind visszavezettem a rossz órajel/fesz beállításaimra. Mostanra úgy tűnik megtaláltam a kártyának és nekem is megfelő értékeket -
zsida.kornel
tag
Valakinek volt már olyan problémája hogy megakad a kép, mintha kifagyna az alkalmazás, pár másodperc múlva kikapcsol a monitor, aztán be és ezután a radeon beállítasokra kattintva egy átlatszó homályos ablak jön be? Az alkalmazás ami kifagyott az pedig bezáródik. Nálam forza horizon 4-ben is megjelent, kikapcsoltam az amd beállításokban a bővített szinkronizálást, azóta semmi, r6s ugyanez volt, ugyanígy megoldva.
Most Autodesk Inventor csinálja, ma elvesztettem egy több órás modellt mert a kifagyás közben megsérült.
De mivel nem teljes képernyős alkalmazás így nem tudok "játékprofilt" csinálni neki, mert nem érzékeli hogy fut.
Valakinek van valami ötlete?Közben feldobott egy chipset driver update-et az asus grid, azóta megint kussban van a NITRO+ XT-m, hú de boldog vagyok hogy abbamaradt a sercegése és újra élvezhetem a csendet :D
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ilyenek és egyéb driver gondok mennyire jellemzőek?
144hz-es monitor mellé vennék egy 5700-est, de ha gondos driver téren akkor kihagyom - sajnos igaz csak átfutva, de mindig belebotlok véleményezéseknél driver gondokba az új navik kapcsán -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
addikt
Majd az optional drivert vagy a recommended drivert rakjam fel? Meg amd-nél nem szokott kijönni új AAA címnél felkészítő driver, mint pl most az rdr2-nél?
-
padam87
tag
válasz Alvin_ti4200 #3455 üzenetére
Akkor szerintem próbáld ki az 5700 XT-t, ha nem jön be visszaküldöd. A helyedben legalábbis ha hibát látok futnék, mert nagyon lassan halad a fejlesztés, és rohadtul idegesítő ilyenekkel időzni.
Ha meg jó, akkor meg ár / érték arányban jobb mint a 2070S.
-
Mumee
őstag
75hz és 144hz problémák.
[link] -
Krisz0418
őstag
válasz Alvin_ti4200 #3446 üzenetére
Nálam az elején dobta el kétszer a monitort és annyi. Azóta hibátlanul működik minden ahogy kell, semmi stuttering, órajel dobálas.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
padam87
tag
válasz eldiablo #3449 üzenetére
Azt nálam csinálja, viszont érdekes módon az outer worlds meg nem.
Szerintem valami load detection probléma lehet... van is egy hasonló tétel a "known issues" részben a driver release notes-nál.
Radeon RX 5700 series graphics products may experience stutter in some games at 1080p and low game settings.
Szerintem itt a low game settings az ugyanaz mint a low utilization... ha nincs rendesen leterhelve akkor csinálja.
-
padam87
tag
Nekem elképesztően sok bajom volt vele, főleg az elején. (Konkrétan használhatatlan volt, mert villogott és artifactolt, mivel nem volt kompatibilis a monitorommal) Mára ikább zavaró tényezők maradtak... lapozz vissza pár oldalt, ott látod.
De tisztára kiszámíthatatlan a dolog... pl ezzel is találkoztam: https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/dop73b/the_amd_dx12_lighting_bug_is_evolving_we_went/
DDU és ugyanaz a driver meg helyre tette. Nagyon körülményes.
Gondolom a briteknél is van 14 napos elállás... egy próbát megérhet.
2070S Gigából meg ne a Windforceot vedd szerintem... Gaming OC sokkal jobb kártya, egy jóval komolyabb bordával.
-
Kódos
aktív tag
Még mindig vannak gondok,jobb mint volt de még mindig akadnak anomáliák,és most hiába olvasod hogy ennek annak a figurának jó,neked lehet gondod lesz vele mindenki máshogy használja a konfigját,freesync 60hz,freesync off 60hz,144hz,144hz dupla monitor,60hz dupla moncsi,60hz monitor+tv,244hz,244hz freesync,szeretném húzni a kártyát?,nem szeretném húzni stock beállitás out of the box?Rengeteg féle felhasználási mód.Ezt ki kell probálni lehet neked semmi bajod se lesz vele.Én megvettem a ref 5700-at akkor még nem nagyon volt kiforva az hogy tényleg jó a hütése és a sima 5700-nak bőven elég,de bele vágtam anak ellenére hogy a driver is katasztrofa volt.Beraktam és müködik 1x nem kellet más drivert felraknom.Ha ezektől mind inkább kimaradnál vegyél 2070 supert.Azzal mellényulni ugyse fogsz
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Alvin_ti4200
félisten
Hahó, hogy állunk a driverekkel manapság? Maholnap rendelném az új gépet és még mindig nem győztem meg magam, hogy "jobb" választás lenne az 5700XT a 2070 Supernél. Sajnos nagyon visszatart a driverekkel kapcsolatos bénázás és volt kellemetlen tapasztalatom az RX570-es időszakomból is, pedig maga a hardver elég jó volt.
Errefele 400 fontért mérnek egy Gigabyte 5700XT Gaming OC-t és 480-ért egy Gigabyte RTX 2070 Super WindForce OC-t, szóval azért van egy 20 százalékos diffi, aminek kb a fele jelentkezik teljesítményben.
[ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
válasz ScomComputer #3444 üzenetére
Evidens. Ha mind hasonlóan rossz lenne, akkor nem adták volna ki. Csak az arány tűnik magasabbnak Asus-nál, bár túl kicsi a minta.
(#3443) korcsi : Én ellennék 1900/1010mV-on 32%-os 1800rpm-el. 100-as junctionig nem megy el és csendes.
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Nálam semmi baj nem volt vele....ime....
De mindenből kifogható valami hibás példány,egyik ismerősöm most vitt vissza egy msi gaming x 5700xt-t, a múlthéten meg egy nitro járt nálam out off box nincs kép,csere volt az is...szóval nem minden rossz de előfordul...[ Szerkesztve ]
-
Mumee
őstag
A cikk szerzője is egy mókás Strix kártyát kapott.
[link] -
Mumee
őstag
Jól bírod. Én 1800 rpm felé nem mennék folyamatos használatra hangban.
Viszont ezek szerint 1010mV már ok. Végülis kijön a 40mV-os lépcső amit tapasztaltam 50mhz-enként átlag.
Tehát 10mV-al gyengébb chip a tiéd, mint amikkel eddig találkoztam. Igazából marginális jelentősége van.
<100°C junction-t elég szerintem tartani, teljesen fölösleges a 3000rpm hogy 80°C legyen. -
Mumee
őstag
Elég sokszor a RAM OC miatt nem stabil adott fesz-en.
Először nézzétek alap 875mhz RAM-al aztán összeigazítjátok a GPU és RAM OC-t a fesz-el.1900-at 1V-on tudnia kellene mindegyiknek 1950-et pedig 1050mV alatt, ha a RAM OC nem szól közbe.
2000-2050 -nél van egy vízválasztó, ott lehet megtudni ki milyen chip-et fogott ki.[ Szerkesztve ]
-
-
korcsi
veterán
Az enyém se egy siker sztori. Metro Redux Bench egy kör volt a feltétel, feszültséget 25mV-onként állítottam, HotSpot 90 fok alatt, és reménykedtem, hogy a ház túl felén alvó leányom nem ébred rá meg
2050Mhz-hez kéri az 1150mV-ot
2000MHz-hez 1100mV
1950MHz-hez 1050mV
1900MHz-hez 1025-öt igényel, az 1V kevés volt , bele is rokkant és tele volt megjelenítési hibákkal is...
Érdekes karakterisztikája van.
A gyári 1750-es órajel 936mV-al (-100mV ofszet) jól megy egyszer 925-ön volt az elején egy fagyás, így picit emeltem, nem szeretem a bizonytalan állapotokat.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
addikt
-
veterán
meg nem, de kulfoldi oldalakon volt teszt, hogy az ek pad helyett a TG minus pad ( 3W/mK < 8W/mK) 4-5 fokot hozott csak :)
Gelid extreme pasztat szoktam hasznalni, az gusztustalan jo cucc, ezt a padot. meg nem probaltam.
De ha 1 ev mulva szedszedem pasztazni a kartyat, kiprobalom.Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
padam87
tag
Hardware unboxed-nek ígérték meg, onnan jött a hír.
Hardware Unboxed 2 weeks ago We will have to re-review the Strix soon, they've released a BIOS fix after looking into our claims that it's too power hungry. Apparently there will be a tool on offer next week that'll easily allow existing owners to update their card. After the update the Strix will do well since it has the best cooler (without question better than the Nitro+), but it's still too expensive, so there's that.
[ Szerkesztve ]
-
-
Novver
senior tag
Van valami hír a STRIX 5700 XT csodabiosról?
Life is a game... The game is my life!
-
gaborw
tag
válasz Haradim #3404 üzenetére
Mert nagyrésze a tulajoknak semmi gondja nincs. Pàr embernél max. Akinek nincs gondja valószínűleg nem is ír ide. Hibàknak egy része meg "user" error. Ha ekkora gondok lennének a Navival, mint sok ember előadja, màr erről cikkezne boldog boldogtalan. Nàlam is volt 1 hétig 5700 XT próba képpen. Semmi gond nem volt vele.
-
nagyúr
válasz padam87 #3406 üzenetére
Es ez miert jo biznisz?
Mikor 150-ert mar hivatalosan is van itthon sapphire pulse ami szinten 3 ev garos, van game is hozza, es nem kell szopni ha esetlwg garizni kell.
Kintrol akkor erne meg ha mondjuk 120-ba vagy ez alatt allna meg.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
padam87
tag
Ha még valakit érdekel, akkor a Giga 5700 XT most ~135 ezer a mindfactorynál. (Persze kell németben élő ismerős hozzá )
[ Szerkesztve ]
-
Haradim
csendes tag
Sziasztok!
A pár napja írtam, hogy tervezek venni egy 5700 XT-t. [link] erre esett a választás egy 2600x társaságában.Olvasgattam, hogy sok mindenkinek ilyen-olyan problémái vannak (főleg driver terén), de szeretném jelezni, hogy én csatlakozom a hibátlan és probléma mentes tulajok táborába.
Akik PUBG-t tapossa főleg és tervez ezzel a kártyával, azoknak üzenem, hogy "függetlenül" a beállítástól (bár én csak a látótávolságot és a text. qualityt hagyom ultrán) fix 144 fps adott egy 2600x társaságában. -
zsida.kornel
tag
válasz zsida.kornel #3402 üzenetére
Jelentem, nálam a két külön vga tápkábel nem megoldás a Coil Whine-ra. Max leveszem a gépet az asztalról és akkor nem hallom
// 5700XT Nitro+ -
zsida.kornel
tag
-
R3laX
addikt
válasz zsida.kornel #3394 üzenetére
Nálam egymás után 2db Msi RX 480 GamingX is cicergett, majd az előző Asus Vega Strix 56-om is.
Most az RX 5700XT Nitro+ teljesen csöndben teszi a dolgát 240Hz-en.
Nem csak kártya, sokszor táp függő is a dolog.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest