- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
meroly #20749 üzenetére
Nem lehet, hogy a 230V a gondja, mert régi 220-as tápja van? Feküdt már meg ettől régi AT tápom, aztán megfektette a gépet is
Stabil OPrendszerek: DOS 6.22/W3.11 nagy kedvenc
NT 4.0 nagyon csíptem, ha volt is valami rohadás a DrWatson úgy b..ta be az 500 netscape ablakot, mint a pinty
XP a kezdeti bugok kijavítása után teljesen jó
W7 detto, bár nekem már túl modern95/98 alatt, azon gondolkodtam kikötöm a resetet a billentyűzetre, annyiszor kellett őket újrarugni, meg újrahúzgálni,
rohadás, rohadás hátán.
Me, Vista szerencsére kimaradt
2000 csak sulis és melós gépeken foglakoztam vele, nem volt különösebb gondom vele, de nem fogott meg,
excell táblán kívül mást nem nagyon láttam belőle.
Nyócat meg még nem próbáltam, de mivel nincs tapperolós moncsim, meg nincs benne Rajt menü
és láttam róla videót, hogy NotePadekre optimalizálták... ezek után, annyira nem is lelkesedem.
Nekem a számítógép nagy doboz az asztalon, nem ilyen kis retikülben hordható, bővíthetetlen, javíthatatlan,
moddolhatatlan, tuningolhatatlan simi kütyü20750 tpower
Arról a téglaegérről van valami kép? Régi vezérlőkártyás buszegér volt, vagy már RS232?Nekem cyrix200MII volt az első, valahol most is itt porosodik még szegény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest