- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gerlaip #40923 üzenetére
Keresel, vagy van néhány és abból választanál?
Nekem pl. egy gameportos Genius Speed Wheel 2 van abból az időből. -
Murphistic
aktív tag
válasz
gerlaip #40909 üzenetére
Szerintem az is közrejátszott, hogy nem volt "belépőszintű" alaplapjuk.
2002 táján a számtech újság, amit olvasgattam leginkább Abit alaplapot ajánlott, ha új gép építéséről volt szó. Viszont az árlistákban számomra a méregdrága kategória volt. Ha jól emlékszem most kb. 200 eurós áron szerepelne az árlistában. Epox szintén...
A középkategória nálam pl. az MSI volt. A KT3 Ultra 2 lapjukat kb. 140 euróért adták. Az 1,3-as Duron olcsóbb voltkb. 80€-s árcédulával.
Akkoriban talán az ECS volt a legrosszabb, pláne ha SiS chipset volt rajta.2002 táján (vagy már korábban is) az MSI szerintem már nem volt annyira rosszabb, ami indokolta az Abit árait. Mindezt persze úgy állapítom meg, hogy csak MSI alaplapom volt és Abit-ot még csak élőben nem is láttam
.
-
Vladi
nagyúr
válasz
gerlaip #40893 üzenetére
Nálam 15 év fölött van a retró, addig sima pc-ről beszélhetünk.
(#40896) Yutani:
Majd szerezek én egy olyan lapot, aztán dupla áron lepasszolom neked.
(#40897) zoltanz:
Ezt pofázom mióta!
Ha beledöglök is, ősszel megcsinálom én is a tesztet. Annyival meg is fejelem, hogy
ata - sata - pci - pci-e összehasonlítás is lesz benne.Egyébként a mostani hát lassan retró
asztalimban sata 2 van. msot jöttem rá, hogy ez ki se hajtha a samsung 830-at, mert az 500 megabites tempót bír. De ha pci-e 1x-be dugnám kártyával, akkor dupla sebességgel menne.
(#40899) PeachMan:
Szerintem nem szűnt meg, csak nem gyárt alaplapokat. Sokan szerettük és sirattuk annó.
-
Vladi
nagyúr
válasz
gerlaip #40862 üzenetére
Nem nagyon van ilyen. Pár apróság, ami még a listámon van:
- idő, hogy legyen időm
- asus xonar hangkártya pci vagy pci-e, vagy mindkettő
- sata kártyák: pci és pci-e változat, hogy össze tudjam hasonlítani
- 8800 gt retró jáccani. Jó hát nem retró, de nektek már az, ilyen far cry meg ilyen játékokhoz
- meg most a 754-es platform teccik. SAjnos nagyon szűk az alaplap választék, egyébként is az volt, nehéz találnom nekem valót. -
válasz
gerlaip #40862 üzenetére
Hát nálam is van pár motyó már de néhány cuccra azért még vágyom, bár lehet mind nem is jut eszembe.
- GeForce4Ti- ból 4600, 4800
- FX5950U / 5900U, 7- es sorozatú Geforce- ok, valamint PCIe csatolós Radeonból GeForce- ból, mindegyik széria nagy modellje.
- Radeon HD6950
- retro dual-CPU- s lapok
- még pár darab Voodoo1-2 hogy minden gépbe jusson
- Core2Quad proci PCIe lappal együtt
- AGP- s, Core2- t tudó lap
- VIP- es 486 lap
- még jópár db 32 és 64MB EDO, valamint 4 MB- os 9 bites ramok
- kerámia procit fogadó 386 lap is kellene még, meglévő procikat próbálgatni
- még egy jófajta SS7 lap, szintén procikat próbálgatniHirtelen ennyi ami beugrik, ezt a listát beszerezgetni már egy rakás pénz és vagy szerencse kérdése, de most viszonylag szünetel a beszerzés mert méteres LCD- re gyűjtök
-
válasz
gerlaip #40861 üzenetére
Dma mód eszközkezelőben is be van pipálva a vinyónál, optikánál?
Diamond V2, meg Leadtek Ti4600 van, amúgy javarésze szép lassan összejvögetett amire vágytam (meg olyan is amire nem is annyira
), aminek még örülnék ha lenne egyszer az egy veza buszos Matrox Imperssion, Vezás vagy Vipes Socket4-es lap és egy V5-ös, egyik sem a leggyakoribb holmi, de gondoltam már ezt pár motyóról, aztán mégis lett...
-
unclefucka
senior tag
válasz
gerlaip #40862 üzenetére
Én csupán egy idő-kibővítő hardvert szeretnék.
Megvan mindenem, amire vágytam, de időm nincs.
És még mindig nem találtam meg a PII gyűjteményem. ...ehhez is idő kéne.Ha mégis kellene valamit mondani, akkor:
- ATi Radeon 7000 PCI (elvesztettem) és ezt is meg kéne keressem.
- 4db Maxtor Diamondmax Plus 8 40GB (vékony-maxtor -ok a RAID tömbbe)
- Abit ST6-RAID (régen el kellett adnom)
- Tua. PIII-S 1400 (az Abit lapba)Most nem jut eszembe több.
-
-
válasz
gerlaip #40833 üzenetére
min 5 kör memtest86+,min 2 kör GolMemory Pro normal teszt, Prime95 blinde teszt kb egy napig kb ebben a sorrendben (ha mindhármon átmegy a memóriákkal nem lesz gond, nameg a proci-ram-chipset "szentháromság" is stabilnak nyilvánítható), de esetedben inkább az volt a gond, hogy a 9x/Me max 512 Mb-ot kezel helyesen, afölött gyakoriak az ilyen anomáliák...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
gerlaip #40716 üzenetére
Sztem a legjobbak a sima szériák (tapasztalat, több a Bios-ban beállítási lehetőség, A7N8X-X stb nem ilyen) és a Deluxe persze, fontos a Rev 2.x is (400 és a DC-s Ultra innentől van hiv. 400 MHz RAM támogatás) az Abit AN7 alapból ilyen.
Vannak még extrás déli hidak is pl jobb hang chip SoundStorm ( Realtek AC97 helyett.) Gigabit Lan stb. -
Vladi
nagyúr
válasz
gerlaip #40716 üzenetére
s2 miben tud többet, mint az s?
Te figyi má. 6000-ért vigye oda hozzád, szerelje be és még főzzön egy tál töltöttkáposztát is....
Ennyié meg ne vedd. Sima nf7 ha épp akad, akkor 1000 forintért simán elhozható. Van vagy egy tucat ember az országban, aki 1 éven belül hajlandó ilyet venni. Akárhová lealkudhatod.mod: megnéztem ha-n. rákeresel nf7 van pár. Komplett gépben. Az egyik komplett idiótának nézi a vevőt.
kérdezz rá mindre. Pofátlanul kínálj be 1500 + postát az alaplapért. Szeritnem az egyik odaadja, mert máshogy ezekből a kacatokból pénzt nem lát. -
-
törölt tag
válasz
gerlaip #40682 üzenetére
Igen, TUSL2-C-be átpakolva tökéletesen megy minden.
Javítás ötletnek jó, de tartok tőle, hogy nem érné meg egy P3 lap esetébenMost éppen próbálom Kingston ramok helyett Samsung chippessel. Eddig működik ...
Ebben annyi a gondom csak, hogy Kingston-ból vannak 512-es CL2 ramjaim, amit amúgy CL3-ban használtam egyelőre. Lehet csak a ramokat nem szereti??? -
Vladi
nagyúr
válasz
gerlaip #40563 üzenetére
Nemtom, én socket a-nak kizárólag nf7-s-t vennék.
A kérdés helyesen így hangzik: az asus felér-e bármelyik gyártóhoz.
Nekem ami asusom volt, az mint kínlódott.
(#40568) gerlaip:
Ha hónapok óta árulja, ígérj be érte 1500 + postát.
Én is így vettem pár régi kacatot. Általában ha pénzt lát, már adja is. A kutyának nem fog kellene valszeg.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
gerlaip #40470 üzenetére
és (#40472) YumeD : Jóvanna'
Én ilyen konzervatív vagyok.
A panelhoz annyit, hogy az alumínium vezetékeknek köszönhetően volt olyan helyzet, hogy a vasaló (és persze a PC) burkolata áram alatt lehetett volna. Annyi mázlink volt, hogy nem teljesen lett kontakthibás a nulla.
A kábeltv antennája viszont rázott már meg. A fölöttünk lakók kiverték az antenna aljzatukat és megsérült az árnyékolás. Gondoltam leföldelem a radiátorral. Azóta sem láttam élőben akkora szikrát
.
Úgyhogy panel ide vagy oda én megadom a villamos hálozatára az oldschool plecsnit.
-
unclefucka
senior tag
válasz
gerlaip #40468 üzenetére
Nem földelt hálózat + áramtalanítás hiánya = tuti hardver halál a szereléskor. (a csípős szikra 110-120V körül is lehet)
A kikapcsolt táp sem mindig elég a földeletlen hálózat esetén, a konnektorból mindent ki kell húzni, ami a PC-hez kapcsolódik.A földelt hálózatnál is célszerű az áramtalanítás, de itt jóval alacsonyabbak a kóbor feszültségek. Kb. 24V lehet jelen, amit a bőrön át meg sem érzel, de az érzékenyebb IC-ket, chipeket tönkre teheti, de az átlag hardver túl szokta élni.
Némileg csökkenthető a veszély még a fázishelyesség megtartásával. (Ne "fordítva" dugd be a konnektorba a villásdugót)
Az antisztatikus szerelőasztal egy kicsit túlzás az otthoni szinthez.
Elég, ha a számítógépház fém-tiszta részéhez sűrűn hozzáérsz (mármint direkt). -
válasz
gerlaip #40423 üzenetére
Nem tudom, hogy legaláis-e, ha nem majd bacsis törli, én legutóbb a Hadrianus computertől (ha jól írom) vettem kemény 300Ft/db-ért 1 hó garival 512/400 Kingston modulokat, azok elég megbízhatóak és a kompatibilitásuk is szuper, nem találkoztam még olyan lappal amiben nem mentek volna.
-
unclefucka
senior tag
válasz
gerlaip #40313 üzenetére
A régi munkahelyi irodai gépekben E6300 C2D-k voltak Q963 chipset mellett.
Ezekből néhányba OCZ Agility3 SSD-ket pakoltak kísérleti jelleggel. Az enyémbe is.
Anno még XP volt rajtuk.A lényeg, hogy nagyon jót tett neki az SSD, sokkal pörgősebb lett tőle. Mondhatni egész jól használható lett irodai munkára. Révén, hogy csak alaplapi VGA volt bennük.
Szerintem told bele nyugodtan, ha van rá pénzed.
Egy 30-60GB-os elég bele szvsz. -
válasz
gerlaip #40291 üzenetére
Nincs fent vagy valószínűleg nem megfelelő verziójú minigl driver van fent, ami nem is csoda, hisz amikor kijött a Q2 még csak V2 volt, szóval első körben frissítsd 3.20-ra ha még nem tetted meg, ezután töltsd le hozzá a legfrissebb minigl drivert, ill. ha 3dnow-os procit használsz akkor a 3dnow patch-et, az durván megdobja az fps-eket.
Quailstorm: PowerVR SGX-hez nincs normális Linux-os driver (modern Winhez meg hiába van, ha gyengus hozzá), míg az Ati 7500 támogatása Ubi 14.04-től fölfele kifejezetten jó (Xfce alatt gyors és tearingmentesíthető is, nezetgetni bőven jó lesz), tehát a Pentium M-es rendszer érezhetően fürgébb lesz Linux alatt annál az Atomosnál, Pae miatt meg nincs miért aggódni, Fedora pl alapból felismeri az ilyen procikat is a megfelelő módon kezeli, míg Ubi/Debi-nél csak egy kernelparamétert kell megadni (forcepae), amit aztán a grub.cfg-ben is be kell állítani, hogy kernelfrissítés esetén se legyen galiba, de kb ennyi.
Bacsis: Legutolsó hivatalos Win 2K driver, Falconfly-on megtalálod, GTA2-ből nekem is az ingyenessé tett verzió van meg.
-
válasz
gerlaip #40265 üzenetére
Zafír 9000Prom van nekem is de annak 275/275 az alap órajele, mondjuk azon 3,6 ns ramok vannak (hogy milyen márka azt fejből meg nem mondom), de a 4,0 ns Etrontech-től a 275 nem is rossz, mondjuk akkoriban a 8500LE-t is vagy 4 féle órajellel és még több féle rammal volt kapható, szóval résen kellett lenni.
-
válasz
gerlaip #40200 üzenetére
Ami max 1.3-at használ ott nyilván nem látsz különbséget, de pl az említett Max Payne 2 már kihasználja az 1.4-et is, meg volt még pár ilyen játék (Half Life 2 is pl GF4Ti-t DX8 módban használta, míg a 8500-9250-et 8.1-ben, ahogy az FX-eket is, mert azok meg nem tudtak épkézláb sebességgel Sm 2.0-es kódot futtatni, csak utólagos 3rd pary patch segítségével, de akkor is csak az FX5800 és afelettiek), persze ilyen távlatból már túl sok konkrétumra nem emlékszem, de ha megnézed #41191-ben levő ábrát, akkor láthatod, hogy az 1.0 - 1.3 között csak néhány kisebb fícsőr és bugfixek a különbségek, az 1.4 tudott csak érdemben többet, sebességben meg egy összetettebb kód ált. inkább lassabb ugyanazon a hardveren, hiszen többet kell számolnia, mégha hardveresen tudja is gyorsítani.
Szóval összegezve volt max pár tucat játék, ahol a 8500 tudott némi + effektet, néhány ami megkövetelte a 8.1-et (így 8500 volt a míniuma), de a játékok legnagyobb részében nem volt különbség közöttük megjelenítésben, sebességben, meg a 4Ti ált. gyorsabb volt az esetek döntő többségében, de ez meg nem újdonság.3shae: Ez 8.0x vs 8.1 különbség volt, mert már a 8500 is tudta az említett effektet.
-
YumeD
tag
válasz
gerlaip #39984 üzenetére
Én is úgy néztem tesztek közben hogy erőlködik, cpu limites lesz... neten meg specek alapján kb R9700 szintet kéne mennie... viszont a duálos 440bx-ben nem szólalt meg, se kép se hang, pedig 1.5v es 3.3v keyed a drága
Hirtelen 4x-es lap-proci-ram triumvirátust meg csak egy vacak mercury via csipes p4m266-ot találtam itthon. :/
-
Tim82
félisten
válasz
gerlaip #39969 üzenetére
Ha furcsállnátok a 2005-ös screenshoton a Vista tálcát, ez egy XP volt még, csak az akkor még Longhorn néven futó Vista skin-nel.
CrystalXP-t/Vista Inspirat BricoPack-ot én is használtam anno, mai fejjel - ha még használnék XP-s gépet és nem csak egy virtuális gépem lenne bármi olyasmire, amihez XP-t kellene használni - tökéletesen megelégednék a hivatalos Zune témával.
*
Teljesen más téma (félig-meddig off, mivel nem igazán retró): erre van esetleg ötletetek? -
-
válasz
gerlaip #39904 üzenetére
Mivel a WoT nagyon egyszálas játék (most volt teszt róla nemrég), ezért még egy magasabb órajelen járó S1155 Pentium is jó lenne hozzá egy olcsó H61-es alaplappal. VGA-ként meg valami 7770-7790 körüli cuccot tennék hozzá. Esetleg egy i3-2120 procit, az 3.3GHz-en teker. Minden a ráfordítandó összegtől függ.
-
válasz
gerlaip #39885 üzenetére
Az Athlonos lapok simán kezelik az 1GB- os modulokat. A Win98 nem kezeli az 512MB feletti ram-területet, vagyis kezeli de hibásan. A rendszer számára fenntartott címterület felülről visszalóg a valós ramba, Minél több eszköz van a gépben annál rosszabb a helyzet. A kernel beleír a rendszereszközök címtartományába, mintha ott még valós ram lenne ( van is ott valós ram de a tartománya már le van cserélve más célra ). Szabálytalan művelet>fagyás>kék-halál.
-
unclefucka
senior tag
válasz
gerlaip #39853 üzenetére
Gondolom, hogy igen, de ugye telepítetted hozzá a drivereket?
Ezek nélkül nem nagyon lesz jó. És persze a DMA mód is kell, de azt asszem a driver alapból bekapcsolja telepítéskor. -
-
válasz
gerlaip #38039 üzenetére
KX7-hez (KT333 és régebbi chipsetekhez) régebbi 4in1 van kell, újabbakkal nem kompatibilis, max 4.43-ig támogatott, ill. pl 9x-hez a 4.35-ös volt a legjobb 4in1 régebbi chipsetekhez (mondjuk ebben nem emlékszem benne van-e már a KT333).
hcl: 8RDA3 jó lap, én is szerváltam egyet egy 200-asért kb egy éve
, Viás TUV4X-nek megvan a sajátos lelkivilága (csak 1.03-as biossal szabad pl használni, ill. sok karinál csak az Agp 2X-es módot szereti pl.), de ha kiismered és jól belövöd alig mérhetően lassabb csak a 815-ös (Tusl2-C) testvérénél, P3 alá a 693-as volt a nagyon lassú chipset, amit beállítgatásokkal sem lehetett igazán szépíteni, a 694/694T viszont jól belőve nem volt érdemben lassabb a 815-nél, de majd ha egyszer nagyon ráérek vmikor, akkor csinálok egy kis összehasonlítást közöttük.
MurdR: ja mint 95 is 8-on
, amúgy az XP ramigénye minden egyes SP után duplázódott kábé.
-
válasz
gerlaip #37958 üzenetére
Pedig simán, azon karin max 1024-ben mediumban megy talán élvezhető sebességgel, ha le-leesik 20 fps-re az simán okoz mikrolagokat, ilyen korú játéknak ha van elég ram/vram és elég erős a cpu/gpu szinte abszolút nem számít a vinyó sebessége fps szempontjából, csak annyiban, hogy mennyi idő alatt tölti be az egyes szinteket/pályákat/mentéseket.
hcl: Valóban nem is a SATA vs IDE számít (inkább az rpm, tányérméret, cache ebben a sorrendben), mert ugyanannak a vinyótípusnak SATA/IDE verziói között alig van sebességkülönbség (kb mint ugyanazon típusú agp/pci-e vga karik között), egy 5400rpm-es Satás vinyó simán lassabb egy 7200rpm-es Idésnél, mondjuk 5400-es vinyó amúgy is csak adattárolásra jó, arra rendszert tenni nem túl célszerű, de 80-as 7200rpm-es Idés és egy 160-as szintén 7200-as Satás között már nincs igazán érezhető/mérhető különbség, simán használható mindkettő rendszernek (NF7-S, 2500@3200+ alatt tesztelve) is akár, persze modern Wint csak sok (3GB+) rammal megtámogatva tennék csak rá, de egy lájtos Linux-xal szépen elfutkorászik relatíve kevés rammal is, persze egy olcsó kicsi SSD is sokat dobni a rendszeren, de az meg nem elég újabb Winekhez, szóval megint ott tartunk, hogy low cost gépbe még mindig túlzás, hisz többe vagy legalább ugyanannyiba lenne, mint maga a gép.
-
-
válasz
gerlaip #37938 üzenetére
Ha régi vga-hoz, hangkarihoz kell driver, első körben én Vogons-on szoktam körül nézni.
gban: Ennél sokkalta gyengébb gépen is simán lehet folyamatosan online videót nézni, igaz nem kurrens 7/8/10 Winekkel, azok mégha 32bites verziók is 2 Gb-al és lassú vinyóval bármikor képesek random belassulni nagy vinyóköszörülések közepette (de ezt inkább a Win számára szűkös ram számlára írnám, amiből ha kifut, tetéz a lassú vinyó és az elavult fájlrendszer), szóval vagy bővítesz 4Gb-ra vagy szerzel egy SSD-t vagy ha csak online videónézésre kell akkor bővítés nélkül is meg lehet úszni ha váltasz Linuxra, lájtosabb verziókkal még 1Gb-al is kényelmesen el lehet lenni, ősi vinyóval is.
Amúgy 50MBit-es net, az 6,25 Mb /sec azt röhögve viszi még egy 5400 rpm-es ATA33-as vinyó is.quailstorm: Nálam is 100/50-es Digi van és simán kihajta gyengébb egymagos régi vinyós vas is 93/53-ra 100-as routerrel, de van is egy 3Gigás Prescott kazánom, mindjárt előveszem, lemérem.
-
quailstorm
félisten
válasz
gerlaip #37938 üzenetére
nekem a Windows ne írogasson semmit
beépített védelem egy lyukas sajt, de false positive van dögivel
józan és és ESET, 6 éve elegendő
Már leírtam vírusirtó topicban, de Eset után egy McAffee, AVG, Bitdefender maga a rémálom.
Létezni nem hagy és még egy Nero telepítést és szétver.(#37939) gban: ez kétségtelen tény. Nade 2GB RAM mellett egy böngészőfül el kellene hogy férjen.
A swappolást érzem a saját bőrömön, chrome egyre rosszabb, már a 4GB nem elég manapság -
válasz
gerlaip #37917 üzenetére
Mara a ket nagy versenyzo egy szinten van. Hol az egyik, hol a masik jobb kicsit, de ez folyamatosan valtozik. Sajnos az AMD-rol ez nem mondhato el, ami nem tesz jot az araknak
gban: Nekem volt 8500le meg P3, majd 2000+-os Athlon mellett, de win 2k alatt. Ott az elejen voltak erdekes jelensegek, de eleg gyorsan jottek mar akkor is a javitasok. Az ara is kellemes volt a kartyanak.
Erdekes, hogy vannak olyan dolgok, amik visszatekintve nem voltak rosszak, de akkor eleg nagy szivasnak eltem meg. Ilyen volt az Athlonom is. K7S5A + cheepo tuning BIOS. Mindenkinek ment, csak nekem nem. Aztan 1 honap alatt sikerult beloni a +25% tuningot es nagyon jol hasitott a 8500LE-vel. Egy 939-es 3000+ valtotta. Szoval visszanezve nem volt rossz vetel, de akkor valahogy elvette a kedvem a Socket A-tol. Mindezt ugy, hogy bar sajat tulajdonu P4-em nem volt, de a melohelyen volt jo par 2.4 HT-s P4, meg a rokonsagban fel tucat celeron. Azokhoz viszonyitva problemasabb volt amig ossze nem raztam. Hasonloan nem tudom ertekelni a Bulldozert, mert az elozetes hype miatt annyira vartam, hogy ahhoz kepest csalodas volt.
Pozitivan emlekszem viszon a K8-ra (939/AM2+) es a Slot 1-re. Ez utobbirol nemsokara irok is egy hosszabb lelegzetvetelu valamit.
-
-
válasz
gerlaip #37914 üzenetére
Az ATI valahol a 9600-as szeriara tanult meg elfogadhato drivereket csinalni. A 8500LE az elejen sok jatekban a Gef2-kel vetekedett. Kellett nekik jo sok verzio, mire Gef 3-mat is lenyomta. Szerintem innen jon az nvidia jobb drivereket gyart mondas. Persze ez 14-15 eves sztori es azota sok minden valtozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged